Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Potecile Marginimii Sibiului, iarna, pe rachete de zapada 16-18 februarie 2018
simonette:
Georgiana, eu ti-am trimis e-mail, dar nu am primit raspuns. M-ar fi interesat ora la care ajungi in Bucuresti
dan4orto:
Scuze pentru raspunsul cu intirziere, am retrogradat la dumbphone si n-am verificat site-ul ieri. Ma gindisem deja daca sa-i pomenesc Simonettei de plecarea cu masina din Vaslui. Doar ca plec de joi dimineata, cu opriri in Brasov si Fagaras, noaptea dorm la un var in Sibiu (sau la vreo pensiune). Vineri dimineata umblu un pic in Sibiu si ma indrept spre Rau Sadului. Daca Simonette crede ca o ajuta, telefonul meu e 0740096506. Despre drumul de intoarcere vorbim in excursie...:)
simonette:
Buna dan4orto. Mersi pentru raspuns. Intr-adevar, nu ma prea ajuta varianta asta, multumesc oricum :)
simonette:
CristianB ti.am trimis si e-mail. Astept o confirmare ca am un loc la tine in masina:)
CristianB:
--- Citat din: simonette din Luni, 12 Februarie 2018, 11:52 ---CristianB ti.am trimis si e-mail. Astept o confirmare ca am un loc la tine in masina:)
--- Terminare citat ---
Da,Simonnete,ti am confirmat
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă