Autor Subiect: Omul fiinta sau android?  (Citit de 20266 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Omul fiinta sau android?
« Răspuns #45 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 17:54 »
da.....
dacă este o acritură de om.... care ai spune că s-a hrănit cu murături toată viaţa... pui un pic de miere... şi devine digerabil...
şi după ce-l papi... ai regrete...
nihil sine deo

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #46 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 19:34 »
Si chiar daca nu avem tehnologia necesara, cum spunea cineva intr-un mesaj, noi, oamenii, tot gasim metode de a ne minca unii pe altii.  :(

Problema e ca ne mincam degeaba, fara sens si din prostie. Ce poate fi mai stupid de-atit?  ;D

Cit despre filmul respectiv, partea nasoala era ca nu se procesau doar oameni morti din diferite cauze, ci si oameni care erau omoriti. Adica se ajunsese la crime.

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #47 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 19:44 »
din punct de vedere medical, e corect sa "se proceseze" corpuri recent "assommes" ..
cadavrele, dupa cateva ore, nemaivorbind despre cele in putrefactie, sunt toxice

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #48 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 19:50 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/2ZUNLV7e3vU?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #49 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:06 »
din punct de vedere medical, e corect sa "se proceseze" corpuri recent "assommes" ..
cadavrele, dupa cateva ore, nemaivorbind despre cele in putrefactie, sunt toxice
   Am scris "se proceseaza" pentru ca in cartea citita de mine (la virsta de 9-10 ani) se vorbea despre un proces tehnologic.
   Si, da, cadavrele sint toxice.... uite, din cauza asta unii dintre noi sintem vegetarieni..... ;D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #50 : Joi, 03 Iunie 2010, 19:36 »
un generic .. o amintire ...

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/DOryEhRTP7A?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline tester_boy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #51 : Vineri, 04 Iunie 2010, 21:39 »
l-am vazut

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #52 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 08:29 »
imi pare bine, tester! :)

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #54 : Marți, 08 Iunie 2010, 00:11 »
INGRASAMANT DIN MORTI

http://www.libertatea.ro/stire/mortii-vor-fi-distrusi-cu-nitrogen-lichid-si-folositi-pe-post-de-ingrasamant-291000.html

Găsesc nemaipomenită treaba asta! Însă va mai dura pînă să fie acceptată de mulţi. Cu atît mai puţin de români. Sunt mult mai tradiţionalişti şi conservatori decît ne place să acceptăm. Oricum, eu am decis că nu vreau să fiu îngropat, ci incinerat. Dar dacă intră în practica curentă metoda asta pînă mor eu, categoric asta vreau.

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #55 : Marți, 08 Iunie 2010, 01:10 »
INGRASAMANT DIN MORTI

http://www.libertatea.ro/stire/mortii-vor-fi-distrusi-cu-nitrogen-lichid-si-folositi-pe-post-de-ingrasamant-291000.html

Găsesc nemaipomenită treaba asta! Însă va mai dura pînă să fie acceptată de mulţi. Cu atît mai puţin de români. Sunt mult mai tradiţionalişti şi conservatori decît ne place să acceptăm. Oricum, eu am decis că nu vreau să fiu îngropat, ci incinerat. Dar dacă intră în practica curentă metoda asta pînă mor eu, categoric asta vreau.

Oi fi si tu bun de-un ness, ceva...

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #56 : Marți, 08 Iunie 2010, 01:59 »
INGRASAMANT DIN MORTI

Oi fi si tu bun de-un ness, ceva...

Nu, nu, de ness nu-s bun. Sunt mult prea dulce  ;D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #57 : Marți, 08 Iunie 2010, 09:45 »

[/quote]

Nu, nu, de ness nu-s bun. Sunt mult prea dulce  ;D
[/quote]

Ba mie chiar asa imi place ness-ul: foarte dulce!!!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #58 : Marți, 08 Iunie 2010, 10:12 »
Citat din: saturnianul
Oricum, eu am decis că nu vreau să fiu îngropat, ci incinerat.
pe la 90 de ani :) iar cenusa sa fie imprastiata deasupra marii... sa pleci pe aripile vantului 8)

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #59 : Marți, 08 Iunie 2010, 11:05 »
    Sintem morbizi in dimineata asta. Fratilor, deocamdata traim, e minunat tot ce ni se intimpla, unii avem realizari, altii iubim.......sa nu umbrim viata cu ginduri triste.   :-*