Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
SPA, relaxare, distractie si prieteni noi. Hajduszboszlo 6 - 10 noiembrie 2018
Dana Hd:
Gata ! s-a terminat :( pe WhatsApp mesajele curg in continuare, ne tinem la curent care/cum am ajuns, pe unde am ajuns.
A fost o excursie frumoasa si vesela, si deconectanta. Diana a reusit sa transforme un grup de oameni care nu se cunosteau in prealabil deloc (guresi ca un stol de vrabii aflat in conferinta si nehotarati ca o liota de adolescenti fugiti de acasa) intr-un grup de amici dornici de distractii in continuare, impreuna :) ( am fost la un pas sa ...deturnam soferul, sa prelungeasca drumul :)) ) cu drag :)eu m-am simtit tare bine :) as vrea sa ma intalnesc cu oricare dintre cei care am fost aici in oricare dintre excursiile Single, sunt oameni de treaba si pusi, gospodareste, pe distractie :love:
dragilor, nu uitati : oricare ajungeti, macar intamplator, prin hunedoara, dati un semn de viata- stiu cele mai faine locuri de vazut, locurile in care se mananca cea mai buna ciorba de burta...m-as bucura sa ma intalnesc cu fiecare, oricand :) Cu drag :)
Karmen Rodika:
Dragii mei,m-am intors cu bine acasa dintr-o excursie reusita din toate punctele de vedere..Ghidul nostru, Diana, a fost dedicat noua,ne-a calauzit cu bine prin toate ,excursii... bai de tot felul ,adaptarea intr-o tara straina pentru cei mai multi..Am petrecut minunat,peste asteptari, baile au fost super,hotelul si masa la fel...Va atentionez in schimb asupra colegilor mei de petrecere in mod minunat a timpului...pot da dependenta...sunt distractivi, te fac sa te simti ca in familie, le pasa unul de altul... Singurul lucru negativ a fost ca zilele au trecut ca vantul si a trebuit sa plecam acasa...dar nu e bai...mai vin si la anul...stiu ca va fi la fel de frumos sau si mai si...iar daca nu voi putea eu sau colegii mei, va rog sa indrazniti....reteta e minunata, realitatea depaseste asteptarile, ghidul e priceput, locatia super,ce mai asteptati?succes tuturor,multumiri Singles Camp pentru inca o excursie minunata...si sa ne vedem cu bine... :love: :flori: :smitten: :love:
Pisicuța:
Bună. Suntem bine. Suntem teferi toți. Și deja nostalgici.
A fost o excursie foarte plăcută, vremea a ținut cu noi.
Oamenii buni și cu inima deschisă comunică și se sudează repede. Avem deja amintiri frumoase și prieteni noi.
Am fost în excursie, am dansat, am mâncat bunătăți unguresti, am făcut baie și am inotat. Cu persoane cu aceleași ofuri, dezamăgiri și aceleași bucurii de la viață.
M-am bucurat că m-am înscris în această primă excursie care mi-a dat curaj să mai merg și în altele.
Multumim Dianei și SC că există.
Ghita:
Buna seara. Au fost 4 zile zile SUPER, pacat ca au trecut repede ( ce este frumos si bine se termina repede ). Cu putin noroc a tinut si vremea cu noi, SPA-ul perfect. Cele 2 seri de la restaurant au fost foarte faine, cred ca o sa pomenim mult, atmosfera care s-a creeat acolo, intre grupul nostru si ungurii din restaurant, pe melodia " Intotdeauna ai nevoie de un prieten". Mi-a placut faptul ca am incercat putin si csardasul, dar acuma, na...pe cand ma incalzesc cu dansul, se termina petrecerea. Asa sunt eu. Mi-a parut bine ca am fost cat de cat de folos cu unele traduceri, la tradus saluturile dimineata , la amiaza sau seara, la traducerile de "la revedere" ( szia, sia sau see you *|* :giggle: ). Mi-ar face placere sa ne revedem cat de curad. PISIII, ma bucur ca te-ai distrat, ca ti-a placut si ca te-ai simtit bine.
Pisicuța:
Mie mi-a plăcut că Adi și Ghiță au venit timorați și au plecat...veseli. *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă