Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
SPA, relaxare, distractie si prieteni noi. Hajduszboszlo 6 - 10 noiembrie 2018
Ionescu Petruta:
super! multumim, Diana :-*
Gabriela Sv:
--- Citat din: diana.ana din Luni, 10 Septembrie 2018, 14:09 ---Mai sunt locuri disponibile?
[/quote
Daca este cineva amator eu intentionez sa cedez locul meu pentru ca sunt prea aglomerata la servici.
--- Terminare citat ---
Gabriela Sv:
Daca e cineva interesat eu sunt dispusa sa cedez biletul meu pt ca mi-au aparut evenimente neprevazute.
Dana Hd:
diana, nici nu stii ce fapta buna ai facut cu postarea ta :applause: eram de-a dreptul confuza apropo de ce sa arunc in bagaj :laugh:
eu inca nu stiu daca voi ajunge in sibiu inainte de ora 17, dar sun/trimit mesaj sa va ajung pe drum :)
krondia:
A mai ramas putin.
Vremea se anunta frumoasa, insorita, cu temperaturi intre 15 - 18 grade dar, la cat de schimbatoare a fost in ultimul timp, e bine sa avem la noi si ceva de ploaie, o haina mai groasa.
Numarul de telefon al soferului si numarul microbuzului se vor afisa in cursul zilei de maine.
Locurile de imbarcare:
Sibiu - Plecare ora 6:00 a.m., bisericuta de langa gara
Alba Iulia - o singura persoana, autogara Alba Iulia, ora si locul exact de imbarcare se vor stabili impreuna cu soferul
Benzinatria OMV Turda, intrarea dinspre Alba Iulia - nu a optat nimeni pentru acest punct de imbarcare
Cluj Napoca -
Microbuzul nu trece prin Cluj.
Punctul de conexiune va fi in localitatea Gilau, Pensiunea/Vila Cionca, Strada Principala Nr. 625
Pensiunea este situata pe drumul principal, microbuzul va trece prin fata pensiunii.
Locatie pe harta
https://www.google.com/maps/place/Vila+Cionca/@46.758816,23.3322789,13z/data=!4m7!3m6!1s0x47491b357522b985:0x663ff936d01e6a4!5m1!1s2018-11-04!8m2!3d46.7632625!4d23.366332
Ora de imbarcare se va stabili impreuna cu soferul
Oradea - un singur participant, il rog sa ia legatura cu soferul pentru stabilirea orei si a locului de imbarcare
Orice probleme intampinati, va rog sa ma sunati, Diana Lupu, 0720048744
Eu ajung in Sibiu maine in jurul pranzului. Ramane sa ma intalnesc maine dupa-masa cu cei care isi doresc un tur pietonal, sunati-ma daca va alaturati grupului mai tarziu
Spor la pregatiri, ne vedem in curand!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă