Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

SPA, relaxare, distractie si prieteni noi. Hajduszboszlo 6 - 10 noiembrie 2018

<< < (14/23) > >>

CRISS TINA:
    RASPUNS    Petrutei  Ionescu 
   Buna  ziua , eu plec din Pitesti  in data de 05.11, dupa  ora 14.00 daca  va incanta  sa mergeti pina la Sibiu..exista aceasta  posibilitate,...cu drag  va astept...
am deja  rezervare  ptr.cazare  in Sibiu  in data  de 05.11..cat  si  in 10.11
masina  mea  va  sta  la  dispozitie..

Ionescu Petruta:
buna, Criss tina, iti multumesc de .. invitatie, cel mai probabil o voi onora si ma voi alatura, tie :kissing: spunea si Dana HD ca e posibil sa mearga si ea, din Bucuresti, insa nu am finalizat intentia de a merge impreuna... am lasat-o pe ultima suta de metri... cazare am si eu, rezervata, pe 5 si 10 insa drumul parcurs impreuna va cladi punti si, de ce nu, prietenii ??II :flori: :applause: abia astept sa ne cunoastem :smitten:

adrianar:
Diana, cam pe la ce ora se incepe turul pietonal in Sibiu? Nu stiu daca pot ajunge.
La cina sigur ajung.

krondia:
Ma gandeam sa ne intalnim in jur de 17,  depinde cum puteti si voi.
Punct de intalnire, bisericuta de vizavi de gara, de unde se va pleca a doua zi dimineata. In cazul in care va este mai la indemana centrul putem fixa inca o ora in Piata Mare.
 Turul pietonal va dura aproximativ o ora jumatate.
Astept raspunsurile voastre privind ora de intalnire.

Karmen Rodika:
buna ziua...din Constanta merge cineva?eu vin din Mangalia...am rezervare la Sibiu ...am optiunea sa plec cu trenul..ajung destul de tarziu in Sibiu...poate reusesc sa va vad pe cei ce plecati  din Sibiu.. :flori: *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă