Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
SPA, relaxare, distractie si prieteni noi. Hajduszboszlo 6 - 10 noiembrie 2018
krondia:
La excursiile cu plecare din Sibiu cei mai multi se cazeaza la Pensiunea Ela - Mihaela este si ea in SC, este o persoana foarte placuta si de incredere
http://pensiuneaelasibiu.in-romania.ro/?f=5
Pentru dupa-masa dinaintea excursiei va propun un tur pietonal in centrul vechi din Sibiu si apoi putem merge sa mancam undeva impreuna.
Amatori?
Ionescu Petruta:
eu ma bag :angel:
Ionescu Petruta:
am solicitat Pensiunii Ella o camera dubla pt seara de 5, astept raspuns si ... colega de camera :laugh:
loredana71:
Bună,
Și eu ma bag pentru tur pietonal și cina. Pentru cazare, eu am găsit un apartament drăguț aproape de gara.
O zi buna tuturor! :smitten:
Dana Hd:
Eu, de obicei, imi organizez plecarile cu ceva timp inainte- in primul rand trebuie sa stiu exact unde imi cazez catelul, de exemplu, dar in plus, imi fac planuri minutioase pana ajung in locul in care...nu mai trebuie sa planuiesc eu nimic :)) asa si acum! evident, ca de obicei, toate planurile mele sunt date peste cap. in cazul de fata, pentru ca a intervenit o...incertitudine cazarea pramatiei cu patru labe:) ce stiu sigur: voi ajunge in 5 (la pranz?! seara?! candva?!) in sibiu, ca sa fiu dimineata la ora fixa la locul de intalnire. in teorie, am loc de cazare. mi-ar face insa mare placere sa ne intalnim, intr-un preambul la escapada propriu-zisa. o voi suna pe diana (insotitoarea grupului), sa vad ce si unde se intampla, atunci cand ajung eu acolo.
nici o sansa sa scapati de mine :))
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă