Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Marocul, Atlanticul si Gibraltarul 4 - 13 octombrie 2018

<< < (5/5)

Roxana79us:
Buna seara tuturor, pentru toti(toate) ce ezita sa mearga in aceasta excursie :nu mai ezitati! 😋Veti avea si relaxare si shopping si mare si caldura si hoteluri faine si mancare traditionala si show si un ghid (ba chiar 2) extraordinari.
Sa nu va uitati pasaportul acasa (cum am facut-o eu)  :oops: ça nu aveti alta solutie decat sa va intoarceti acasa si sa il luati  :dance: Si fiti pregatiti sa vedeti locurile cu ochii sufletul ui nu cu mintea rationala si cateodata mult prea critica.

admin:
Uite ca s-a spart gheata si aici... *|* :dance: Ma bucur mult... ;D Acum ca primul pas s-a facut, poate o sa vedem si fotografii... :)As fi fost curios sa vad apusurile de soare de pe stanca Gibraltarului...pentru ca desi greu de crezut... inca nu am avut ocazia sa am aceasta imagine, cu toate ca am fost de zeci de ori acolo...Mi-as  fi dorit mult sa descopera prin voi si alte lucruri pe care eu nu le-am "vazut" in Maroc, pentru ca fiecare om isi are propriul unghi, propriile repere, asa ca observatiile sunt diferite...

Marocul este un taram deosebit si pentru cine incearca sa-l inteleaga, este cu adevarat fermecator...Trebuie insa, asa cum scria Roxana, "sa priviti cu ochii sufletului, nu cu mintea rationala", pentru ca reperele noastre de aici nu sunt valabile in Africa...

lidia.Iasi:
Daca e sa vorbim doar de apusurile din calatoria noastra in Maroc, am umple cateva pagini bune cu fotografii si impresii. Eu va impartasesc cateva imagini, surprinse de mine la Marrakech, Agadir si Gibraltar

Marrakech, Piata Jamaa el-Fna

Apus la Agadir

Apus in Gibraltar

wonderland:
Uau! Ultimele doua fotografii sunt de... podium, ca sa nu zic de calendar ;)
Bine ati revenit in rasariturile si apusurile toamnei romanesti!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă