Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maroc si Gibraltar. Show, filme si traditii 1 - 9 septembrie 2018

<< < (2/16) > >>

Balaita Violeta:
Desi am facut rezervare pentru septembrie, IMI ESTE FOARTE GREU SA MA DECID la care din cele 3 vacante in Maroc sa ma opresc !!!!! Am citit tot, am vazut fiecare imagine , filmulet, sunt atat de entuziasmata si incantata de tot, ma visez acolo !

admin:
Sunt asemanatoare dar in acelasi timp diferite:

- excursia din aprilie ofera incursiunea intr-o zona cu totul deosebita, de Africa autentica. Ai ocazia unei experiente inedite, fiind cazata intr-o oaza de palmieri (am sa scriu curand despre aceasta, postand si fotografii facute anul acesta). Este mai aventuroasa, mai dinamica si mai generoasa ca peisaje.

- excursia din septembrie este un bllitz al zonei central berbere, Atlas - Poarta Saharei si are punct culminant Ouarzazate, cetatea filmului.

- excursia din octombrie are ca ax pe cea din septembrie, dar nu ajunge la Poarta Desertului ci la Atlantic, in Agadir.

Daca m-ar pune cineva sa aleg nici eu nu as stii ce, imi place tot Marocul...Doar pt ca sunt o fire mai activa si mai impresionata de natura decat de de ceea ce a facut omul...as alege Sahara, adica aprilie.

Este foarte important sa stiti cu totii, fac aici precizarea, ca NU ESTE POSIBILA MUTAREA DE LA O EXCURSIE LA ALTA, chiar daca e vorba in toate 3 de Maroc. Biletele de avion sunt achizitionate de agentie NOMINAL si nu mai pot fi refacute pe alt nume.

Balaita Violeta:
Multumesc frumos de promtitudine, ma voi gandi si voi decide , ca atunci cand dau avansul ramane batut in cuie !!!! :D :yeah: :flori:

Gabreela:
Buna ziua! Eu sunt membra noua aici. M-am inscris in excursia pentru Maroc din septembrie. Am primit factura. Doresc sa achit online in lei. Am vazut ca nr de cont in lei de pe factura este diferit fata de contul din mail. Cum procedez?

admin:
Trebuie citit mai cu atentie. Sunt doua conturi: unul in lei, celalalt in Euro. Daca nu va descurcati sunati intre 12.00 - 16.00 la 0269 239095. Noi suntem plecati din tara, va ajuta Mona.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă