Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera albastra 10 - 17 septembrie 2018
ioanabil:
Datorita unor schimbari aparute la munca nu mai pot pleca in excursie, daca doreste cineva sa mearga in locul meu poate sa ma sune la numarul de telefon 0745867673.
Flavy23:
Salutare,
Sunt membru nou pe forum. Ieri am gasit, din intamplare, conceptul de singlescamp.
Am vazut ca mai este un loc liber in aceasta excursie.
E posibil sa ma inscriu si eu pe acel loc, baiat fiind, sau acel loc e dedicat strict pentru o femeie?
Mersi!
Rentzi:
Bine ai venit in Singles Camp Flavy23!
Asa cum se specifica in text "A aparut un loc liber, intr-o cabina dubla, la femei" locul este pentru o femeie. Camerele sunt fie de femei, fie de barbati, mixte nu exista. Daca ar mai renunta o femeie atunci ar fi o cabina libera ce poate fi ocupata de 2 femei sau de 2 barbati.
Stai cu ochiul pe subiect poate se intampla ceva. Ai un buton Notify/Notifica pe care daca il apesi vei primi avertizare de postare noua pe adresa ta de e-mail.
Anca79:
Buna tuturor,
Acum o lună am achiziționat acest loc achitand suma completă.
Să înteleg că mai există încă un loc liber sau vorbim de acelasi?
As aprecia un răspuns cat de repede.
Va multumesc
Anca
admin:
Anca adreseaza-te te rog direct in agentie, eu sunt in Azore si nu te pot ajuta cu un raspund rapid asa cum ai nevoie. Email: office@bonvoyagesibiu.ro.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă