Autor Subiect: Maroc. Dune, camile si oaze in Sahara. 11 - 20 aprilie 2018  (Citit de 31767 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Gropitze

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: Maroc. Dune, camile si oaze in Sahara. 11 - 20 aprilie 2018
« Răspuns #45 : Duminică, 04 Martie 2018, 13:07 »
Buna tuturor! Eu sunt Ioana, din Bucuresti si m-am inscris in excursia din aprilie. Mai este pe aici cineva din Bucuresti care merge in Maroc in aprilie? Eu abia astept sa ajung, imi doresc de foarte mult timp sa merg in acest loc de poveste!

Offline gabriela67

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #46 : Luni, 05 Martie 2018, 21:12 »
Buna Mihai din targu Neamt, pe mine ma cheama Gabriela si sunt din Bacau. Ai scris ca mergi in masina cu Cristina din Bacau, ai gresit numele? sau mai e cineva din Bacau?

Offline Gidea Mihai

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #47 : Luni, 05 Martie 2018, 21:33 »
Buna Gabriela ,scuze la tine m-am referit nu stiu cum de-am gresit numele

Offline gabriela67

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #48 : Luni, 05 Martie 2018, 21:36 »
Multumesc! Am o intrebare pentru Gigi. Spune-mi si mie te rog, ce tinuta este potrivita pentru restaurante si bar, pentru fete, si da te rog mai multe detalii, ca .... sunt in ceata. Cat de lunga sa fie rochia, fusta, merge pantaloni?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #49 : Marți, 06 Martie 2018, 07:31 »
Gabriela, am explicat in mai multe randuri si in articole si la excursiile anterioare: nu este vorba de cat de lunga sau scurta este rochia. Ce trebuie sa evitati si voi femeile stiti bine ce inseamna asta este "sa nu fi provocator". Marocul este o tara islamica dar foarte ponderata si destul de europenizata. Dar religia lor, conceptia despre cum trebuie sa se poarte si imbrace o femeie le creaza anumite rationamente. O femeie provocator imbrcata, cu decolteu si o fusta prea scurta, fardata strident este catalogata imediat de el ca "disponibila". Si la arabi abordarea in situatia in care crede ca o femeie este "disponibila" este total alta ca la noi la europeni.

Evident ca puteti purta pantaloni, chiar este indicat. E comod, va protejeaza pielea.

In restaurante lumea merge imbracata la fel ca la noi, majoritatea sunt turisti.

Offline cornelina

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 95
« Răspuns #50 : Luni, 12 Martie 2018, 23:01 »
Hei,

Incepe AMR-ul pentru acesta excursie  *|*.
Mental, incep sa imi fac bagajul.   :D.
Mai sunt 30 de zile si incepe vacanta de primavara.
Se pare ca doamnele vom fi majoritare.

Yuppi.
Revin cu numaratoarea inversa zilele urmatoare.

Toate cele bune :)
Cornelia

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #51 : Marți, 13 Martie 2018, 07:17 »
Poate ca o sa ganditi despre ce scriu ca exagerez un pic, sau ca doresc sa creez o stare buna...Va asigur ca nu e vorba de asta... ::) :)

Pe cat de nerabdatori sunteti cei care plecati in aceasta excursie, pe atat sunt si eu. O repet de fiecare data cat am ocazia: imi place mult Marocul si mi-as petrece acolo mult mai mult timp decat 3 saptamani pe an...Stiu ca mai sunt multe lucruri interesante de descoperit in lumea acea enigmatica a berberilor...

Clima imi place acolo, lumina aceea spectaculoasa, culorile, desenele, medinele, palmierii, plajele si oamenii care traiesc in El Maghreb. O multime de motive sa astept sa treaca cele 30 zile. Pentru mine o sa fie ceva mai usor, maine ma indrept spre alt loc fascinant, Cuba.

Offline ELENY

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #52 : Sâmbătă, 17 Martie 2018, 21:24 »
Buna seara tuturor

Si eu m-am inscris pentru Maroc.Vin din Braila .Abia astept sa plecam si bineinteles sa ne cunoastem :yeah:

O seara frumoasa va doresc ! *|*

Offline ELENY

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #53 : Sâmbătă, 17 Martie 2018, 21:34 »
Gigi, crede-ma ca nu mai stiu daca am raspuns cu DA la cele doua optionale, dar daca nu am facut-o si se mai poate face ceva in acest sens si nu e prea tarziu , te rog sa ma inscrii si pe mine.Multumesc!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #54 : Sâmbătă, 17 Martie 2018, 22:23 »
Da, am primit raspunsurile de la majoritatea dintre voi, cel mai probabil ca pana luni o sa avem toate optiunile. Eu am sa-i scriu de astazi partenerului meu de acolo, sa rezerve si la Chez Ali pentru intreg grupul, vad ca pana acum nu este nimeni care sa fi spus NU...Ar fi fost si pacat...

Eu am sa fiu plecat in excursia din Cuba 15 - 27 martie, in acea perioada nu o sa va pot raspunde nici unei intrebari. Deci daca nu dati de mine in acea perioada, sa stiti de ce, pentru a nu intra in panica... :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline cornelina

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #55 : Marți, 20 Martie 2018, 13:04 »
AMR-ul de saptamana asta: De azi in 3 saptamani facem bagajele. :applause:.

Care de pe unde veniti catre aeroport?

Spor la treaba si la calatorii!
Cornelia

Offline cornelina

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #56 : Miercuri, 28 Martie 2018, 08:08 »
De azi in 2 saptamani vor fi "in zbor" catre Maroc. :)
Va dati seama?!

Revin si saptamana viitoare cu un reminder! :)

Toate cele bune!
Cornelia

Offline Vio7

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #57 : Miercuri, 28 Martie 2018, 09:02 »
Buna dimineata,
    Hai ca mai este putin! Sa ne vedem cu bine! Sa nu uitati buna dispozitie acasa!  *|* *|* *|*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #58 : Miercuri, 28 Martie 2018, 23:00 »
M-am intors in tara, din excursia de Cuba. Imi reiau pentru 2 saptamani activitatea aici pe topic, raspunzandu-va la intrebari... :) Da, mai este foarte putin... *|*

Offline Irinel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #59 : Sâmbătă, 31 Martie 2018, 10:47 »
Buna ziua tutror

Eu sunt Irinel. Nu am mai scris pe acest forum pana acum. O sa merg si eu in Maroc . Eu o sa vin direct din Anglia in Maroc si va voi intalni in aeroport. O sa ajung inaintea voastra in aeroport. Asa ca o sa ne intalnim cu totii in aeroport. Abia astept sa va intalnesc si sa va cunosc. Domnul Gigi stie deja despre planul meu. Zbor placut tuturor si sarbatori fericite de Paste!