Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maroc. Dune, camile si oaze in Sahara. 11 - 20 aprilie 2018

<< < (14/20) > >>

Bon Voyage:
ORAR DE ZBOR

11 aprilie 2018: Bucuresti Otopeni 05:55 - Istanbul 07:10; Istanbul 10:55 - Casablanca 14:00

19 aprilie 2018: Casablanca 15:30 - Istanbul 22:05; Istanbul 00:15 - Bucuresti Otopeni 01:25

Intalnire cu insotitoriul de grup la ora 3.30 (noaptea) pe aeroportul Henri Coanda, Bucuresti, Plecari Internationale, in fata Cafenelei Lavazza.

Irinel:
Buna Gigi,

Ce faci? Sper ca esti bine. Am o intrebare pentru tine. Daca eu vin din Anglia crezi ca as avea vreo problema in legatura cu viza la aeroport in Marocc?

Un timp frumos sa ai!

admin:
Nu, absolut nici una. Doar ca trebuie sa primesti un formular de completare pentru obtinerea vizei. Toate liniile aeriene sunt obligate sa verifice ca zborurile lor nu duc pasagerii in zone in care sa fi blocat pe aeroportul de destinatie pentru ca nu primesti viza. De aceea se fac la check in verificarile de viza pentru destinatie. La fel au obligatia sa asigure si ei si liniile maritime, formulare de viza gratuite sau contracost. 

Irinel:
Am inteles, Multumesc frumos pentru raspuns. Nu am mai fost niciodata in tari in care sa fiu nevoit sa obtin viza si de asta am cerut informatii de la tine , pentru ca tot auzeam pe cei din jurul meu vorbind despre visa , si am zis sa te intreb ca sa clarific lucrurile in mintea mea. Multumesc frumos inca o data. Un timp frumos sa ai!

Gidea Mihai:

--- Citat din: cartex din Joi, 15 Februarie 2018, 10:32 ---Buna! Si eu sunt din zona si vreau sa stiu daca intentionati sa circulati noaptea si ajungeti direct la aeroport sau veniti cu o zi inainte?

--- Terminare citat ---
Buna eu plec din Targu Neamt aproximativ ora 21 daca mai vrei sa mergem impreuna lasa un mesaj sa putem lua legatura 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă