Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Maroc. Dune, camile si oaze in Sahara. 11 - 20 aprilie 2018
Gropitze:
Buna tuturor! Eu sunt Ioana, din Bucuresti si m-am inscris in excursia din aprilie. Mai este pe aici cineva din Bucuresti care merge in Maroc in aprilie? Eu abia astept sa ajung, imi doresc de foarte mult timp sa merg in acest loc de poveste!
gabriela67:
Buna Mihai din targu Neamt, pe mine ma cheama Gabriela si sunt din Bacau. Ai scris ca mergi in masina cu Cristina din Bacau, ai gresit numele? sau mai e cineva din Bacau?
Gidea Mihai:
Buna Gabriela ,scuze la tine m-am referit nu stiu cum de-am gresit numele
gabriela67:
Multumesc! Am o intrebare pentru Gigi. Spune-mi si mie te rog, ce tinuta este potrivita pentru restaurante si bar, pentru fete, si da te rog mai multe detalii, ca .... sunt in ceata. Cat de lunga sa fie rochia, fusta, merge pantaloni?
admin:
Gabriela, am explicat in mai multe randuri si in articole si la excursiile anterioare: nu este vorba de cat de lunga sau scurta este rochia. Ce trebuie sa evitati si voi femeile stiti bine ce inseamna asta este "sa nu fi provocator". Marocul este o tara islamica dar foarte ponderata si destul de europenizata. Dar religia lor, conceptia despre cum trebuie sa se poarte si imbrace o femeie le creaza anumite rationamente. O femeie provocator imbrcata, cu decolteu si o fusta prea scurta, fardata strident este catalogata imediat de el ca "disponibila". Si la arabi abordarea in situatia in care crede ca o femeie este "disponibila" este total alta ca la noi la europeni.
Evident ca puteti purta pantaloni, chiar este indicat. E comod, va protejeaza pielea.
In restaurante lumea merge imbracata la fel ca la noi, majoritatea sunt turisti.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă