Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maroc. Dune, camile si oaze in Sahara. 11 - 20 aprilie 2018

<< < (8/20) > >>

Denisa Buzatu:
Minunat! Inca putin si plecam :applause:

admin:
Da, nu mai este mult...Pentru mine chiar putin, pentru ca intre timp o sa particip la inca doua actiuni Singles Camp: Carnavalul de la Sighisoara si Croaziera Cuba - Jamaica - insulele Cayman - Mexic. Timpul trece parca prea repede, parca doar ieri eram in pregatiri cu Revelionul de la Tg Mures si uite! - mai este putin si incepe sezonul full... ::) :-[ Vajaiala asta cu care trec orele, zilele si lunile pe langa mine, ma face sa ma bucur ca am ales calea asta a calatoriilor, care lasa atatea si atatea amintiri frumoase. A locurilor vazute, a oamenilor cu care calatoresc, pe care ii intalnesc. Am strans sute de mii de fotografii si amintiri...de care cu siguranta o sa ma bucur cand ma apropiu de 100 de ani...Pt ca pana atunci am de gand sa cutreier lumea...Nu va speriati, atunci o sa fiu doar unul din grup, nu cel care-l conduce... ;D ;D ;D

Continui sa va arat cate ceva despre Maroc. Stiu ca unora le place surpriza si de aceea nu citesc, nu urmaresc ceea ce a aparut despre locurile in care merge, dar tot asa stiu ca exista oameni carora le place si sunt in confort atunci cand au o idee bine conturata despre locurile in care calatoresc. Pentru cei care vor sa mai afle cate ceva, scriu, explic...

Un filmulet despre Ouarzazate - poarta desertului.

! No longer available

cartex:

--- Citat din: Gidea Mihai din Duminică, 04 Februarie 2018, 18:55 ---Buna sera , daca mai merge cineva in Maroc , din zona Moldovei , eu sunt din Tirgu Neamt si merg cu masina pana la aeroport , putem merge impreuna

--- Terminare citat ---

Buna! Si eu sunt din zona si vreau sa stiu daca intentionati sa circulati noaptea si ajungeti direct la aeroport sau veniti cu o zi inainte?

Gidea Mihai:
Buna , intentionez sa las masina in aeroport , si o sa plec dupaamiaza astfel incat sa ajungem in timp util, daca nu te deranjeaza putem merge impreuna , deocamdata sunt eu si Cristina din Bacau, tinem legatura .

admin:
Cateva imagini, ce redau atat de bine atmosfera minunata data de culorile Marocului!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă