Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Medieval fun party in cetatea Sighisoara 9 - 11 noiembrie 2018
Wanderer:
Rami, esti minunata! Doar citind randurile tale si iti vine sa te mai inscrii o data la petrecere! :)))
M-as fi bucurat sa te revad la Sighisoara, dar gasim noi o ocazie, n-au intrat zilele in sac. Si nici vacantele!
Da, m-am uitat si eu de trenuri. Cel de la 6 dimineata mi se pare taare devreme, dar cel de 12 e prea tarziu, am ajunge la hotel pe la 6 seara si am pierde jumatate din distractia zilei de vineri. Cu cel de ora 6 am ajunge in Sighi pe la 11:40, iar check-in-ul e de la ora 15, m-am uitat pe site-ul hotelului. Cam mult de asteptat, dar numai bine de o raita prin cetate.
Ce ziceti, prieteni, daca nu ne-am strans suficient de multi ca sa rugam agentia sa ne ajute cu un microbuz, nu vreti ca macar sa mergem impreuna cu trenul?
Rami, inca o data, multumim mult pentru informatii si pentru gandul bun!
Sa aveti cu totii o zi frumoasa!
Cristina24:
buna seara,
nu gasesc nicaieri ora si locul de intalnire.
ma poate ajuta cineva cu acesta informatie?
va multumesc.
RaduM:
pai nu s-a anutat ora si locul desi mai multi am intrebat Voalat dar poate Prea Discret .
noiembrie:
Sighisoara e o poveste...Trebuie ajuns cat mai devreme si plecat cat mai tarziu.Este loc pentru bagaje la receptia hotelului.
Aveti timp astfel de hoinarit,imprietenit...Cavalerii Dan si Vasile vor avea grija de voi !
Rami:
Buna dimineata tuturor!
Ma bucur daca am putut fi de folos Wanderer ;)
E adevarat ca e cam dimineata trenul de 6, dar asa cum a spus si Noiembrie, la Sighisoara trebuie ajuns cat mai devreme si plecat cat mai tarziu :thumbup:
Eu am plecat cu trenul de dimineata, asa incat pe la 12 eram deja la hotel! Am lasat bagajele la hotel si am plecat la hoinarit prin cetate cu Angela, pe care am cunoscut-o in acea dimineata in tren, si care mi-a devenit si prietena :smitten:
Hotelul e atat de bine situat incat totul e la o aruncatura de bat ;)
Dupa hoinareala, ne-am intors la hotel unde l-am gasit pe Gigi si multe domnite si cavaleri ai acestei povești SUPERRR, care s-a intitulat Medieval Fun Party :yeah: *|*
Am putut lua masa de pranz la hotel si am continuat cu vin fiert pana ne-am strâns cu totii :dance:
Asa ca, important e sa ajungeti la Sighisoara ca restul le gasiti acolo, pentru o petrecere SUPERRR DE SUPERRR!
Mai multe nu va spun, va las sa descoperiti singuri toate surprizele care va asteapta acolo :dance:
Veti vedea!
O zi frumoasa tuturor :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă