Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Medieval fun party in cetatea Sighisoara 9 - 11 noiembrie 2018

<< < (16/30) > >>

RaduM:
Domnu Gigi da o mica deconspirare a orarului adica de la cit putem veni vineri si ce activitati avem duminica ? ca sa stim cum sa ne facem programul de venit si de plecat

simonika:

Buna seara,

Ma alatur si eu listei pentru tranasport dar ma voi alatura grupului din Brasov daca se poate.

Sanda Cimpeanu:
1.RoxanaS
2. Miha-ella 
3. Lumi66
4. Mihaela C.
5. Beatrice B
6.Constantin Matei
7 Sanda C -Bucuresti

crispop:
Bună dimineața! Iselin și eu voi pleca din Craiova, trimite-mi te rog un mail cu nr.de telefon la cristinaipopescu.73@gmail.com. Abia aștept sa ne întâlnim, reintalnim *|*

wonderland:
Azzuro, stiu ca pe site ai vazut ca nu mai sunt locuri.
Eu spuneam sa verifici daca s-au ocupat cele doua locuri din renuntare. Vezi anunturile de cautare inlocuitor,  de pe forum (pagina 4 a acestui topic) . Iar la pagina 5, am explicat pe scurt cum se procedeaza in acest caz.
Poti sa apelezi si la calea scurta, sa contactezi direct agentia...

PS In general pe forum apar astfel de anunturi, pe site, ramane prezentarea excursiei si informatii despre situatia locurilor disponibile.
Succes!

--- Citat din: simonika din Duminică, 21 Octombrie 2018, 21:57 ---  Buna seara,
  Ma alatur si eu listei pentru tranasport dar ma voi alatura grupului din Brasov daca se poate.
--- Terminare citat ---
Se poate, Simonika, doar ca va trebui să te adaugi singură pe listă.
Iei cu copy paste cea mai recentă listă, cu grijă să nu ștergi pe nimeni. Te adaugi cu; prenume,  inițiala numelui de familie și locul de îmbarcare (valabil pentru cei care nu urcă din Bucuresti)

În general regula e ca fiecare să  adauge  singur, personal și individual  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă