Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Medieval fun party in cetatea Sighisoara 9 - 11 noiembrie 2018

<< < (13/30) > >>

Violetam:
Bună. Mai este loc pentru aceasta excursie? As dori sa ma alătur și eu grupului pentru prima oara, dacă nu este prea tarziu  ;)
Mulțumesc

wonderland:
Violetam, din ce văd pe site, nu mai sunt locuri. Dar, la pagina 4 a acestui topic, găsești 2 anunțuri de renuntare: Violeta Bălăiță și Fanamih.  Vezi datele de contact.Sunt doi pași care trebuie făcuti la preluarea unui loc din renunțare. În paralel. (era să zic concomitent)
1. Iei legătura cu persoanele, vezi ai cui loc nu a fost preluat, încă.
2. Contactezi agentia, comunici intentia de preluarea și ti se va spune ce ai de facut. (de obicei, virezi banii în contul persoanei, în functie de cum a plătit, avans sau integral).

Succes!

wonderland:
Hei, RaduM, deși n-ai postat nicio impresie la Tara Luanei, te salut cu drag. Ma bucur să te revăd.
Referitor la întrebarea ta:

--- Citat din: RaduM din Vineri, 12 Octombrie 2018, 22:48 ---a vazut la cit se face chek-in in 9 si la cit chek-out in 11 de la hotel ?

--- Terminare citat ---

Așa e, nu e specificată o oră de intrare, nici pe site-ul hotelului n-am văzut, dar cred că putem să ne orientăm după orele obișnuite: 12 sau 14
Sunt convinsă că va apărea Admin, în timp util, cu detalii în acest sens, mai ales dacă avem program de plimbare în prima zi.

Să urmărim forumul, zic!

PS - Apropo de site-ul hotelului, au o hartă foarte faină pe pagina Contact. Nu mai zic de prezentare și imagini. Merită să aruncați un ochi.
http://sighisoarahotels.ro/?page_id=42
(ups, sper ca n-am comis-o. Admin, am voie să pun link-ul către hotel?)

constantin:
...buna dimineta !...si eu astept ca ...''cineva ''...oare cine ?...sa se ocupe de transport pe ruta Bucuresti -Sighisoara...!!!!  :tomato:

constantin:
...buna seara !!!.....si toooot astept !!! oO

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă