Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Medieval fun party in cetatea Sighisoara 9 - 11 noiembrie 2018

<< < (24/30) > >>

rox:
Simonika, te pot lua eu. E tarziu sa te sun la ora asta, suna -ma maine la 0722 230677. Ajung in jur de 12 cred....vorbim maine. Te pot aduce si inapoi duminica, ca ma opresc in Brasov.

wonderland:
Wanderer, tu stii ceva ce nu stim noi?! Primim costumul cu...dotari din astea?
Atunci, sa se consemneze ca  io vreau costum de tarancuta, dotat cu casuta si gradina. De fapt si zanele si vrajitoarele au casute,  nu?  :angel:

Eu cred ca ajung pe la 14.00.

RaduM, dupa cum vezi, lumea ajunge care si cum are transport si program, dar probabil pe la 15 ne adunam cu totii. Tu cum te-ai decis sa pleci? Mai culegi pe careva pe traseu?

Ultima zi dinaintea primei zile. Wow, si cate mai sunt de facut... :crazy2:

Sanda Cimpeanu:
Bună  dimineața! Daca este cineva din zona Pitești care pleaca cu masina și are un loc disponibil, Crina este interesată. Numărul ei de telefon este +40722527857. Sa ne vedem cu bine!  *|*

cartex:
Uffffff!!!! O sa mai fie intarziati... iar eu cred ca voi fi ultima venita :(  Dar  ...avantajul e ca ringul de dans va fi gata incalzit si ... tup si eu... cat o sa mai pot dupa 5 ore de condus :)
Drum bun la toti si sa ne vedem, revedem cu voiebuna in cetatea in care vom pasi intr-un alt timp.... fiecare dupa chipul pe care ni-l va da organizatorii sau ... destinul :smitten:

cornelina:
@Cartex: sa iti tin loc langa mine?!
Si sa te astept cu un pahar de vin?!  :angel:. Sau ai alte planuri?!
Si eu voi intarzia nitel.
Dar cred ca ajung inaintea ta.

Sa ne revedem cu bine.  :))

PS: eu plec din Turda, dupa ora 16.00.
Asa ca pot lua intarziatii de pe drum, daca vor fi. :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă