Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Medieval fun party in cetatea Sighisoara 9 - 11 noiembrie 2018

<< < (23/30) > >>

wonderland:
Victoria P, esti prea draguta :). Constantin a inteles ce a vrut el...  Oricum, cred ca pentru el trebuia un costum de morocanos. :crazy2: :tomato: :tomato:

Care calare, care pe jos, care cu trasura, care cu diligenta, vom ajunge si vom fi 50-52 la Sighisoara. Un adevarat alai!
V-ati transmis marimile?  :D

Victoria P.:
Buna tuturor,

Wonderland, multumesc! :bow: Abia astept sa te cunosc.
Nu este loc aici si nu cred ca exista "costume de morocanosi".  :D Frumos alai o sa mai fie la cetate...
Vad ca ofertele pentru trasuri au inceput sa apara pentru domnitele si cavalerii doritori.

Rox, ma bucur ca te-ai hotarat chiar pe ultima suta de metri si ne vom revede!  :applause: :yeah:
Sa ne intalnim sanatosi, cu voiosie si bunadispozitie! *|*

wonderland:
Victoria P, ai dreptate, nu exista astfel de costume.  :giggle: Si eu abia astept sa cunosc pe toata lumea, sa-i revad pe cei pe care ii stiu... sa ies un pic din caruselul cotidianului.

--- Citat din: Wanderer din Duminică, 04 Noiembrie 2018, 18:28 ---Gigi, printese sau vrajitoare? Trebuie musai sa ne spui!  :)

--- Terminare citat ---

Ne tine in suspans, Gigi, dupa cum vezi.:) Tu ce-ai vrea sa fii?  :angel:

Wanderer:
N-ar fi rau printesa. Sau, daca tre' sa fie vrajitoare, sa fie una cu renta viagera si castel in Scotia.  ::)
Acuma, daca ne face Gigi vrajitoare, e OK si asa, putem oricand sa zicem ca suntem printese undercover.  ;)

Sper sa fie vremea "zana buna", s-o invitam si pe ea la petrecere. Cu tot cu dovleacul-caleasca, tot e sezonul lor.

Eu o sa vin cu trenul care ajunge la 11:40 in Sighi.
Tu pe la ce ora ajungi ?

simonika:
  Buna seara,

Am trimis si eu marimea la costum.
  Daca vreunul din participanti doreste si mai are loc in masina sa ma racoleze si pe mine din Brasov,  eu sunt disponibila :))))
Daca nu..... sa stiti ca nu scapati de mine ca vin calare sau pe jos sau cu trenul daca nu dar de venit vin.

Nr meu de tel este 0730122096

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă