Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Medieval fun party in cetatea Sighisoara 9 - 11 noiembrie 2018

<< < (22/30) > >>

Bon Voyage - interne:
Pentru ca desfasurarea serii medievale de sambata sa fie una reusita, avem nevoie ca fiecare participant sa ne comunice pe email office@bonvoyagesibiu.ro marimea pe care o poarta... ::) Stim ca este mai confidential, dar firma care aduce costumele ne-a solicitat plaja si numarul de costume/marime. Asteptam raspunsurile dumneavoastra cat mai repede!

constantin:
Numarul de solicitanti  este mic pentru ca nu ati luat in timp util,asa cum era firesc ,initiativa organizarii acestui transport ....!!!.....In aceste conditii doresc sa renunt la participare ....daca exista o persoana dornica sa participe ...astept sa discutam la tf  ..0748167201 ...

Victoria P.:
Constantin,

Era frumos intr-adevar sa fie un transport organizat, dar inca de la inceput conditiile acestei excursii au fost clare: nu se asigura transportul pana la locatie.
Sa sti ca si eu m-am "invartit" si razgandit de cateva ori in privinta transportului. Sincer, zau, chiar este o excursie atat de frumoasa, plina de voie buna si chiar nu incape nici o suparare aici, mai ales aceasta cu renuntatul. Partea cu transportul poate face si mai "savuros" acest weekend. Sunt variante foarte bune atat cu trenul, dar si cu unii membrii care se deplaseaza cu masini personale si mai fac pe aici cate o strigare ca mai au locuri. Eu asa mi-am gasit/aranjat acum dar si la o excursie anterioara trasport pana la locatie. Chiar nu trebuie sa renunti din pricina asta... Nu cred ca nu gasesti si tu o varianta convenabila, nu? Asa ca, incearca sa te mobilizezi, lasa supararea deoparte, zambeste si cu optimism si bucurie cauta-ti/rezerva-ti loc pentru transport pentru ca...nu stii ce pierzi! :) ;)  O sa povestim aici cat de bine ne-am simtit si o sa-ti para rau...Asadar...Sa ne intalnim cu totii sanatosi si voiosi la Sighisoara! :) Nopate buna! :)

rox:
M am decis pe ultima suta sa merg cu masina mea, voi pleca din nordul Bucurestiului , Pipera, pe la ora 10 vineri, cand trece traficul de dimineata. Am 3 locuri disponibile! Tel meu e 0722 230677 Roxana

florian1974:
oferta ultimul moment.la mine mai este un loc 0760718255 plecare ora 7 inainte de aglomeratie sa avem timp si pentru opriri

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă