Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Medieval fun party in cetatea Sighisoara 9 - 11 noiembrie 2018

<< < (21/30) > >>

Doamna cu Dar:
Buna seara,

As prefera sa vin cu microbuzul asa ca incerc, pe ultima suta, sa "inmultesc" numerele/numele din lista de transport.  ^-^

1. Miha-ella
 2. Lumi66
 3. Mihaela C.
 4. Beatrice B.
 5. Constantin Matei
 6. Sanda C. - Bucuresti
 7. Gabriela V.
 8. Simona S. Brasov
 9. Olivia B. - Bucuresti
10. Victoria Pirsan
11. Magda F. - Bucureşti

Victoria P.:
Wanderer,
Intre timp am primit raspuns de la "Florian1974" ca mai are locuri disponibile in masina si am hotarat sa merg cu el, prilej pentru care ii multumesc pentru amabilitate. Mai are inca un loc disponibil...
Prin urmare, daga mea, imi pare rau  :( ca voi renunta la mersul cu trenul (nu am mai mers de ani de zile sii imi suna tentant) si implicit la a ne intoarce impreuna.  :-[ Sincer, mie personal mi se pare mai comod cu masina si faptul ca mai putem face mici opriri pe drum.
Asadar, am renuntat la ideea cu trenul si am optat pentru transportul cu Florian. Daca vrei sa mergi cu noi, te astept cu drag, mai ales ca intentia este de a pleca mai tarziu din Sighisoara, din cate am inteles.
O seara buna in continuare si...sa ne revedem cu bine, sanatosi si voiosi! :D

Victoria P.:
Buna seara din nou,
Deoarece nu am inteles daca aceasta propunere este realizabila, am incercat si am gasit alta varianta de transport. Prin urmare, trebuie sa ma sterg de pe aceasta lista:

1. Miha-ella
 2. Lumi66
 3. Mihaela C.
 4. Beatrice B.
 5. Constantin Matei
 6. Sanda C. - Bucuresti
 7. Gabriela V.
 8. Simona S. Brasov
 9. Olivia B. - Bucuresti
10. Magda F. - Bucureşti

PlusUnu:
Salutare !   Vin cu masina pe ruta Braila - Focsani - Targu Secuiesc - Sighisoara.  Vreun participant care sa mi se alature ?

Bon Voyage:
Datorita numarului mic de solicitari la aceasta actiune nu se va putea  organiza transport din Bucuresti.
Va rugam sa va organizati pe grupaje de masini personale.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă