Remus, clar esti un personaj pitoresc, chiar necostumat, intrarea ta n-e trecut neobservata. Ba chiar a facut si victime

Laudabil entuziasmul tau. Ofertele de grupaj sunt, de obicei binevenite. Dar sunt si cateva situatii cand...nu prea.
Desi aici nu e mentionat expres, atunci cand se incearca (la cererea participantilor) organizarea transportului in comun, recomandarea e sa se descurajeze ofertele de grupaj in atoturismul celor care totusi aleg sa calatoreasca cu mijloace proprii. Acum Gigi n-a mai facut mentiunea, dar ma gandesc ca motivele pentru care face asta sunt valabile si aici:
- daca nu se aduna un minim de 16 persoane, pica posibilitatea de a incerca inchirierea unui microbuz
- ori, dupa caz, cresc foarte mult costurile pentru cei care aleg sa mearga cu microbuzul.
Iar tu, intamplator ai facut si o oferta de 7 locuri.

In fapt cu cat sunt mai multe persoane, cu atat scad costurile. Si, cu atat creste si coeziunea grupului. Calatorind impreuna, atmosfera se incalzeste. La intoarcere, ies adevarate chefuri pe drum, in microbuz. (iar soferii nu trebuie sa mearga devreme la culcare in ultima seara, care de obicei e si cea mai...fierbinte)
Si inca un lucru, iar asta e din Regulament, nu din ...codul nescris al organizarii din SC - lasam numar de telefon, email doar din motive bine justificate si cu un scop bine determinat si precizat. Nu inloc de semnatura.

In rest...numai de bine. Cred ca esti un tip vesel, expansiv si ca vei aduce culoare petrecerii.
Na, acu ma gandesc ca poate nu era cazul sa intervin. Dar ma bazez ca ma atentioneaza Gigi daca am calcat in strachini. Caz in care o sa-mi cer si scuze.