Autor Subiect: Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018  (Citit de 55021 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018
« Răspuns #60 : Joi, 11 Ianuarie 2018, 15:59 »
Remus, clar esti un personaj pitoresc, chiar necostumat, intrarea ta n-e trecut neobservata. Ba chiar a facut si victime ;D
Laudabil entuziasmul tau.  Ofertele de grupaj sunt, de obicei binevenite. Dar sunt si cateva situatii cand...nu prea.

Desi aici nu e mentionat expres,  atunci cand se incearca (la cererea participantilor) organizarea transportului in comun, recomandarea e sa se descurajeze ofertele de grupaj in atoturismul celor care totusi aleg sa calatoreasca cu mijloace proprii. Acum Gigi n-a mai facut mentiunea, dar ma gandesc ca motivele pentru care face asta sunt  valabile si aici:
- daca nu se aduna un minim de 16 persoane, pica posibilitatea de a incerca inchirierea unui microbuz
- ori, dupa caz, cresc foarte mult costurile pentru cei care aleg sa mearga cu microbuzul.
Iar tu, intamplator ai facut si o oferta de 7 locuri.  :faint:
In fapt cu cat sunt mai multe persoane, cu atat scad costurile. Si, cu atat creste si coeziunea grupului. Calatorind impreuna, atmosfera se incalzeste. La intoarcere, ies adevarate chefuri pe drum, in microbuz. (iar soferii nu trebuie sa mearga devreme la culcare in ultima seara, care de obicei e si cea mai...fierbinte)

Si inca un lucru, iar asta e din Regulament, nu din ...codul nescris al organizarii din SC - lasam numar de telefon, email doar din motive bine justificate si cu un scop bine determinat si precizat.  Nu inloc de semnatura.  :faint:

In rest...numai de bine. Cred ca esti un tip vesel, expansiv si ca vei aduce culoare petrecerii.

Na, acu ma gandesc ca poate nu era cazul sa intervin. Dar ma bazez ca ma atentioneaza Gigi daca am calcat in strachini. Caz in care o sa-mi cer si scuze.  :angel:

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #61 : Joi, 11 Ianuarie 2018, 16:41 »
E binevenita interventia ta wonderland. Remus este nou si nu are cum sa stie toate particularitatile lucrurilor care se intampla si motivatiile ce au determinat anumite reguli. O a le vada, inteleaga si cu siguranta aplice in viitor.

Remus sunt doua aspecte aici, pe care wonderland le-a surprins corect si ...direct. Le punctez si eu pentru altii:

- datele personale nu se ofera aici pe forum decat in situatii foarte bine definite, grupaje, comunicari urgente. Aici nu era cazul. De aceea si sterg semnatura sub forma de telefon, pentru a nu se crea precedent si luat ca normalitate. A lasa date personale, atunic am aduce formul in zona de dating, cel putin aparent, s-ar crea senzatia aceasta. Si asta nu, nu e posibil.

- grupajele cu microbuzul sunt o problema si in conditiile in care raportul celor din Bucuresti fata de provincie scade tot mai mult va deveni si mai mare. Ideea este ca sub multe aspecte eu trebuie sa incurajez lumea sa vina cu microbuzul, pt socializare, comoditate, omogenizare.

Mirarea mea este ca altii mai vechi nu au sesizat si chiar au "achiesat".  ??? Si dupa aceea ne plangem ca nu avem transport organizat... ::) :-[ Pai... :whistle:

Offline remusC

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #62 : Joi, 11 Ianuarie 2018, 16:45 »
Mirela...dac? revii in “Aladina” ma bag la juriu ?i trag sforile sa ias? duhul fermecat din lampa :kissing:

Wondeland...sa.mi fie iertate “obrazniciile” dar venind din partea unui membru vechi întrebarea despre telefon ....am presupus gre?it  :hammer:
Transport...?tiu ca atmosfera se anima de pe drum dar m.am gândit si la cei care fumeaz?(de obicei suntem marginaliza?i), cât despre odihna e Ok...

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
« Răspuns #63 : Joi, 11 Ianuarie 2018, 17:41 »
 :worthy:SCUZE
Remus a lasat un numar de tel. din cauza mea, asa ca eu fiind principala vinovat? imi cer :worthy:.
A ales sa vina cu masina personala pentru ca fumeaza si nu vrea sa deranjeze.
Sa peram ca vom fii 16 pana acuma daca am retinut bine suntem 13.
Sa continuam preg?tirile de CARNAVAL *|*

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #64 : Joi, 11 Ianuarie 2018, 18:29 »
Draga de tine, Ioana, blanda si in apararea nevinovatilor :kissing:  :angel: Las ca nu l-a pedepsit nimeni prea rau pe Remus. :giggle:

Se stie, nu interzice nimeni nimanui sa vina cu masina personala. Doar recomanda sa nu faca oferte de grupaje, cand se incearca organizarea transportului.
BTW: Erati 14 pe lista, o persoana deja a sarit in Ford, inca o persoana, intreaba deja cum se poate taia pe lista ca sa prinda loc la fumatori, deci sunteti deja 12. In ritmul asta... restul va trebui sa veniti pe cont propriu. N-ar fi pacat?

Situatia asta e un exemplu de cum - nu intotdeauna bunele intentii au si efecte pozitive.

Dar cum spuneam, eu nu merg, oricum as fi venit din alta directie.
 Am intervenit, asa cum o fac de multe ori,  doar de dragul regulilor si a spiritului SCT.

PS - RemusC - oare ai vazut si mesajul lui Admin, sau doar pe al meu?   :coolsmiley:

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Dana Hd

• Full Member
  • Mesaje postate: 104
« Răspuns #65 : Joi, 11 Ianuarie 2018, 19:13 »

Dar cum spuneam, eu nu merg, oricum as fi venit din alta directie.
 Am intervenit, asa cum o fac de multe ori,  doar de dragul regulilor si a spiritului SCT.

imi pare rau ca nu vii, m-am simtit tare bine in compania ta :)

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
« Răspuns #66 : Joi, 11 Ianuarie 2018, 21:56 »
Cum vine asta "eu oricum nu vin"? Adica sa inteleg ca ne lasi la greu?  :whistle:
In alta ordine de idei trebuiesc iertate si domnitele care au sarit in caleasca. Pai cine nu ar sari intr-o caleasca asa de mare.
Si apropo de pedeapsa mi-ai adus aminte de prima excursie unde pentru ca nu ne-am purtat frumos cu singurl baiat din grup, adica am papat toate prajiturile de la cofetarie si nu au mai ramas savarine si pentru el am fost pedepsite sa ascultam manele pana ajungeam la hotel.
P.S.Si apropo de prima excursie ADUCE CINEVA PALINCA? :knuppel2:

Offline Ariadna Iulia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #67 : Joi, 11 Ianuarie 2018, 23:22 »
Transport Bucuresti -  Sighisoara  si retur
1. Rodica I
2.Cristina L.
3.Mariana D.
4 Anca E. [urcare Brasov]
5. Diac I.
6. Ioana B. (urcare din Bra?ov)
7. Coralia I.
8. Liliana V.
9. Liliana T.
10. Elena Arsene
11.Luminita Eftene
12. Simona C
13. Luminita S.
14. Ariadna B. *|*

Offline Ariadna Iulia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #68 : Joi, 11 Ianuarie 2018, 23:25 »
Kukurigu! Transportul in grup largit este parte din magia petrecerii! Un MUST! Inceputul si sfarsitul petrecerii! Io zic ca facem 2 autocare, nu unul! Hai ca se poate! astept cu nerabdare sa cantam si sa dansam!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #69 : Vineri, 12 Ianuarie 2018, 07:18 »
.si nu stiu cum sa ma sterg din lista! pt ca nu as vrea sa incurc lumea....

Desi recomandare e sa ne inscriem (si) pe listele de transport dupa ce ne-am gandit bine la optiunilor noastre, pentru cei care totusi se razgandesc singura optiune  e sa ia lista ca si la inscriere:
- cu grija sa fie ultima lista, cea mai recent  postata
- cu copy-paste,
- se sterge numele de pe lista, cu atentie sa nu fie stersi si alti participanti
- se modifica numaratoarea, astfel incat sa reflecte numarul corect de participanti inscrisi.

Offline remusC

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #70 : Vineri, 12 Ianuarie 2018, 09:31 »

Am v?zut ambele mesaje, le.am inteles si le respect...dar prefer/aleg sa nu ma angrenez in polemici pe acest subiect...
Observ ca lista are “14 participan?i + 2 dezertoare=16 persoane”...fix num?rul minim necesar pentru a se organiza un grupaj!
Pentru a elimina posibile tensiunile ?i animozit??i imi retrag “oferta de transport” pentru fum?tori...a?adar in caz ca Maria sau Mirela nu citesc acest mesaj, rog pe cei ce le cunosc datele personale sa le anun?e ?i pe ele...
Ne vedem la Sighi?oara!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #71 : Vineri, 12 Ianuarie 2018, 10:05 »
Remus pastreaza-ti entuziasmul cu care ai intrat!  :) Nu judeca cu vreo urma de suparare situatia asta, lucruri de genul acesta se intampla si sunt inevitabile, in special la cei care vin debordand de entuziasm, asa cum ai aparut tu aici. Genul tau este tipic pentru oamenii care isi doresc sa ajute, sa genereze o stare buna si invelesc in starea lor buna pe multi din jur, creand un val.

Si nu considera nimic personal. Si eu si wonderland am raspuns general, chiar daca la prima vedere are ca adresare persoana ta. Nu am stiut ca se va discuta atat si ca tu o sa consideri "mici boacane" invitatia ta la un transport in grupaj. Ceea ce am facut amandoi este sa nu lasam sa se creeze precedente, pentru ca orice lucru intamplat poate sa genereze in viitor impresia de normalitate. Am incercat sa explicam cu argumente de ce tinem aici ca aceste transporturi organizate sa nu fie afectate, sa nu dispara in viitor.

O mentiune importanta este ca agentia nu castiga nimic din acest transport, am fost mereu cat se poate de transparent, oferind aici pe forum calculatia la kilometri si costurile cu soferul. Suma rezultata a fost impartita asa cum a rezultat in mod egal, nu se s-a adaugat niciodata nimic.
Mai mult, o organizare ce nu tine nici de grup, nici de agentie inseamna un efort si timp pentru a a o realiza.

Inchdem subiectul acesta, il consider deja discutat suficient. Avem destule incrancenari si suparari in afara, vedeti cu totii ce se intampla...Si nu vreau sa radieze nimic negativ aici, totul se fie ca o insula pe care lumea se simte bine...Sunt idealist?  ::) Pana acum s-a dovedit ca nu... :)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #72 : Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018, 07:54 »
Bravo, Ioana, in sfarsit ai inteles valoarea licorii.  :thumbup: :kissing:

Daca nimeni nu se ofera, eu zic sa o cautati si sa o luati cu voi pe Octavia.  :giggle:

(cu ocazia asta, m-au napadit, dar nu ma chinuiesc, amintirile  din Cheile Nerei, editia 2017;) http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2421.180.html

Offline Dana Hd

• Full Member
  • Mesaje postate: 104
« Răspuns #73 : Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018, 13:27 »
Cum vine asta "eu oricum nu vin"? Adica sa inteleg ca ne lasi la greu?  :whistle:
In alta ordine de idei trebuiesc iertate si domnitele care au sarit in caleasca. Pai cine nu ar sari intr-o caleasca asa de mare.
Si apropo de pedeapsa mi-ai adus aminte de prima excursie unde pentru ca nu ne-am purtat frumos cu singurl baiat din grup, adica am papat toate prajiturile de la cofetarie si nu au mai ramas savarine si pentru el am fost pedepsite sa ascultam manele pana ajungeam la hotel.
eu vin :)) voiam sa dau un citat din ce a spus wonderland inainte, dar ...asa a iesit :))

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #74 : Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018, 13:33 »
Dana,la Gura raului nu ai stat la masa cu Wonderland,draga mea,ca sa nu ne incurci,desi...nu-mi displace.Te pup !