Acum 8 ani pregateam primul carnaval in Singles Camp. Tin minte ca am adus tot felul de materiale la Sibiel si s-au confectionat adhoc costumele. A fost distractie mare ce a iesit...Asa ca am hotarat atunci sa repetam evenimentul si uite ca am ajuns la a 9-a editie! Au fugit anii, nu-mi vine sa cred ca a trecut atat! Imi sunt inca atat de limpezi imaginile acelui grup care taia, aranja, radea, sus la mezaninul restaurantului din Sibiel.
Ne-am bucurat an de an de aceasta sarbatoare a "izgonirii" iernii...Sute de oameni s-au distrat, au ras, au plecat acasa cu amintiri frumoase, cu prieteni noi! Momente minunate pe care le-am trait alaturi de cei de aici, clipe pe care nu o sa le uit niciodata!
Acum privesc la ziua de maine. Au trecut emotiile iernii, drumurile s-au curatat, aici de 2 zile e chiar soare...Au ramas doar emotiile evenimenului... Gandurile ce poarta dorinta de a iesi totul asa cum imi doresc, sa vad lumea fericita, bucuroasa...Astept sa va revad pe multi, sa va cunosc pe cei noi, cu aceiasi emotie ca in fiecare an in ajun de carnaval...
Va doresc drum bun pana la Sighisoara, sa ajungeti cu bine, sa aduceti bucuria primaverii cu voi! Sa petrecem 3 zile minunate impreuna!