Autor Subiect: Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018  (Citit de 55771 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018
« Răspuns #195 : Joi, 01 Martie 2018, 07:19 »
Buna tuturor,
Sunt inscrisa pe lista de transport, insa as dori sa ma retrag, cel putin fizic.
Voi veni cu Leonard, care oricum trece prin Targoviste, dar voi plati costul aferent transportului cu autocarul.Doar ca imi este mai comod...
Diana, cred ca e nevoie sa anunti in agentie decizia ta, nu doar aici. :)

Heiii, sper ca nu va descurajeaza sau va pune piedici vremea. Sa aveti drum deschis, intins si bun pana la Carnaval! Acolo, sunt convinsa, va veti incalzi. Mai cu ras, mai cu palinca...
Imi si imaginez cum plecati veseli la drum, strigand: Partieeeeeeeeee, mergem la Carnavalul primaverii!
 :strong: :strong: :strong: :strong:

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Misona

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 291
« Răspuns #196 : Joi, 01 Martie 2018, 12:02 »
Lista  corecta transport (ultima):

1. Cristina L.
2. Mariana D.
3. Anca E. [urcare Brasov]
4. Diac I.
5. Coralia I.
6. Liliana V.
7. Liliana T.
8. Elena Arsene
9. Luminita Eftene
10. Simona C (numai transport Sighisoara-Bucuresti)
11. Ariadna B
12. Olivia B
13. Diana V.- urcare din Ploiesti
14. Mariana C
15. Simona M.
16. Mihaela Comisel
17. Veronica S
18. Cristina U
19. Gabriela S - urcare din Ploiesti
20. Gabriel U.
21. Emanuel Ghe.
22. Laurentiu N.
23. Radulescu A.
24. Florentina N.
25. Bravarenco I. -  urcare Brasov
26. Maria S.
27. Luminita S.
Viata e ca o piesa de teatru - nu conteaza cat de mult dureaza, ci cum se desfasoara. (Seneca)

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
« Răspuns #197 : Joi, 01 Martie 2018, 12:12 »
Pentru Anca E
Ai o adresa de e-mail sa luam legatura sa ne inalnim în Brasov inainte sa vina masina de la Bucuresti.
sau pe facebook- ma gasesti dupa nume

Offline Diana Voicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Live today !
« Răspuns #198 : Joi, 01 Martie 2018, 13:36 »
Diana, cred ca e nevoie sa anunti in agentie decizia ta, nu doar aici. :)

Buna, wonderland,
Te rog sa ma ghidezi...unde in agentie ar trebui sa anunt?
Multumesc,
🌹

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #199 : Joi, 01 Martie 2018, 15:01 »
Ai datele de contact pe site, aici: http://www.singlescamp.ro/contact/

Buna tuturor,
Sunt inscrisa pe lista de transport, insa as dori sa ma retrag, cel putin fizic.
Voi veni cu Leonard, care oricum trece prin Targoviste, dar voi plati costul aferent transportului cu autocarul.Doar ca imi este mai comod...

In fine, sunt chestii care ma depasesc, poate iti raspunde admin, eu voiam doar sa-ti spun ca in mod normal, daca te retragi si te si stergi de pe lista, nu e nevoie sa anunti. Dar tu spuneai ca vrei sa platesti transportul, probabil pentru ca te-ai retras in ultimul moment. N-am mai auzit sa se practice daca transportul nu e inclus, dar daca tu asa doresti, atunci cei din agentie n-au de unde sti acest lucru decat daca le spui tu :). Evident ei iti vor spune si daca este sau nu necesar :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #200 : Joi, 01 Martie 2018, 16:34 »
Acum 8 ani pregateam primul carnaval in Singles Camp. Tin minte ca am adus tot felul de materiale la Sibiel si s-au confectionat adhoc costumele. A fost distractie mare ce a iesit...Asa ca am hotarat atunci sa repetam evenimentul si uite ca am ajuns la a 9-a editie! Au fugit anii, nu-mi vine sa cred ca a trecut atat!  Imi sunt inca atat de limpezi imaginile acelui grup care taia, aranja, radea, sus la mezaninul restaurantului din Sibiel.

Ne-am bucurat an de an de aceasta sarbatoare a "izgonirii" iernii...Sute de oameni s-au distrat, au ras, au plecat acasa cu amintiri frumoase, cu prieteni noi! Momente minunate pe care le-am trait alaturi de cei de aici, clipe pe care nu o sa le uit niciodata!

Acum privesc la ziua de maine. Au trecut emotiile iernii, drumurile s-au curatat, aici de 2 zile e chiar soare...Au ramas doar emotiile evenimenului... Gandurile ce poarta dorinta de a iesi totul asa cum imi doresc, sa vad lumea fericita, bucuroasa...Astept sa va revad pe multi, sa va cunosc pe cei noi, cu aceiasi emotie ca in fiecare an in ajun de carnaval...

Va doresc drum bun pana la Sighisoara, sa ajungeti cu bine, sa aduceti bucuria primaverii cu voi! Sa petrecem 3 zile minunate impreuna!

Offline enache

• Full Member
  • Mesaje postate: 135
  • anca bv
« Răspuns #201 : Joi, 01 Martie 2018, 20:35 »
Buna Ioana.Hai sa ne auzim la un telefon  0722302564.Astept sa ma suni
anca bv

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #202 : Duminică, 04 Martie 2018, 07:54 »
gata, e la feedback-uri, deja?

Ma intrebam daca la Parada costumelor, a aparut vreun ghiocel, vreo ghiocica...

Oare ce ne pregatesti la aniversarea a 10 anisori de Carnaval, Gigi? Mi-ar placea sa vad un colaj, video/foto, de la prima pana la cea mai recenta editie...

Pana atunci, asteptam sa vedem impresiile, cum ati reusit sa speriati iarna, ce  nazbatii ati facut, cu ce va intoarceti in bagaj...

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #203 : Duminică, 04 Martie 2018, 09:51 »
Buna dimineata,
Da,tot ce-i frumos se termina repede !
Imi imaginez,oboseala,bagaje,ganduri,imbratisari,schimburi de telefoane,Gigi,in mijlocul imaginii,Samiza impartind zambete si culoare.
Ma bucur pentru voi !
Grupul de Bucuresti ,daca va ganditi sa mai savurati un bors la DoriPesco,ca altadata,va anunt ca aici a inceput sa ninga cu fulgi mari si desi...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #204 : Duminică, 04 Martie 2018, 19:59 »
Inainte de a va spune ce grup minunat a fost la Sighisoara, inainte de a va povesti de cea mai buna parada a costumelor pe care am vazut-o pana acum, inainte de a va povesti de locatia de basm pe care am descoperit-o impreuna la Crit, inainte de a va spune cat de mult m-a incarcat iesirea aceasta, va arat cum arata cetatea in haina alba.

Extraordinare culorile acolo pe viu, stralucirea si albul zapezii le dadea inca o dimensiune...Am colindat pret de o ora stradutele si am adunat cateva fotografii care trebuie sa vi le arat si voua. Le-am numit simplu "Sighisoara iarna".

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #205 : Duminică, 04 Martie 2018, 20:05 »

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #206 : Duminică, 04 Martie 2018, 20:08 »
O sa continui maine, anuntandu-va pe cei care ati participat la acest eveniment ca maine o sa va transmit, in mai multe Email-uri, fotografiile si filmuletele pe care le-am facut. Sper mult sa va placa. Am incercat sa va surprind pe toti, in momente pregatite...sau mai putin.  :)

Va spun acum noapte buna!

Offline Iustin

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #207 : Duminică, 04 Martie 2018, 20:15 »
Ne-am distrat prea mult !
Recomand tuturor celor care nu au participat vreodata la carnaval sa nu ezite, merita 100%.
A fost atat de nostim si sexy incat nu nu stiu daca sa arat pozele si copiilor.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #208 : Luni, 05 Martie 2018, 10:31 »
Nu le arata !!!!  ;D
Dar noua poti sa ne arati vreo doua, din cele in care nu pot fi identificate persoanele. Te rugam, asteptam, multumim! :)
Cred ca a ajuns toata lumea pe acasa, costumele s-au linistit, amintirile incep sa se aseze... mai ales daca le ajutam putin, scriind impresii pe forum...
O sa retraiti si o sa prelungiti starea de bine,  stiu cum e, cand o sa primiti si o sa rasfoiti toate fotografiile...

Offline Iustin

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #209 : Luni, 05 Martie 2018, 10:40 »
Pe grupul de WhatsApp al evenimentului curg de ieri in continuu filme si fotografii, cred ca sunt zeci de giga, ce nebunieeee !!!
Din pacate GDPR ne impiedica sa le publicam insa poate ca Gigi (care are acces la ele) va face un colaj.