Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018

<< < (31/47) > >>

Dana Hd:
simo arad- cred ca ma inscriu doar la palinca :)) am decis sa venim cu trenul care ajunge in jur de 14 in sighisoara :) ne vedem acolo :)

enache:
Buna Ioana.Ai intrebat daca vine cineva din Bv.Eu voi veni cu microbuzul cara vine din Bucuresti si trece prin Brasov.M-am inscris pe lista de transport

enache:
SCUZE Ioana  am inteles Brasov. :)

simo arad:
 Dana Hd, din pacate am niste probleme de sanatate si inca nu sunt sigura ca pot sa vin. Sper sa ma recuperez. Trenul despre care am scris nu merge prin Sighisoara asa ca o sa caut si alte variante eventual autocar ca acum imi este cam greu sa conduc atatea ore. Daca gasesc ceva convenabil scriu pe forum.

MARIA MAGDALENA:
Ioana, eu sunt din Bacau, dar nu sunt sigura ca pot sa ajung (lucrez la un proiect pe care trebuie sa-l predau atunci, la inceputul lui martie).       De aceea am postat un mesaj pe forum, poate este vreun doritor sa participe la carnaval. Anunta-ma daca stii tu pe cineva. Merci.                                    Seara buna !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă