Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018

<< < (28/47) > >>

admin:
Pentru sambata v-am propus, ca intre 09.30 - 16.00, sa mergem intr-o excursie optionala: tur ghidat al Cetatilor fortificate Saschis si Crit si un pranz campenesc. Lucrez acum la asta si probabil ca deseara am sa va dau detaliile.

ioanabil:
Pentru Leonard
De acord.
O singura rugaminte am sa-mi confirmi ca mai ai un loc pentru colega mea Constanta (asa o cheama).

constantin:
...salutare tuturor !...eu voi veni la Sighisoara cu masina ...''din dotare''...pe ruta Tulcea-Galati-Focsani-Sf.Gheorghe-Sighisoara...daca e cineva ,din apropierea rutei,interesat de transport...astept sa ma contacteze aici ...deocamdata ....

simo arad:
Bun? Dana. Sincer înc? nu m-am decis. Sa v?d cum e vremea. Este un tren rapid cu plecare în jur de ora 14 din Arad care ajunge pe la ora 19 la Sighi?oara. Cu ma?ina fac tot cam atât, peste 5 ore. P?str?m leg?tur?. Ioana ?i dac? vin cu trenul tot aduc palinca.

simo arad:
 :oops: Iar am uitat si am scris cu diacritice, scuze. Dar s-a inteles treaba cu palinca...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă