Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018
adda:
Ieee..m-am inscris si la aceasta excursie.
Anul acesta îl pun sub semnul vizitarii capitalelor Europei, Bruxelles si Madrid, iar cu Singles Camp este mai mult decat un city break .Abia aștept. ..
Cine mai vine cu noi? :dance:
admin:
Pentru ca grupul este destul de mare, pentru a usura si a face mai comode transferurile si excursiile optionale, am luat decizia ca in locul trasferurilor cu taxi din si spre aeroport si a excursiilor optionale in conditii de share, cu companie specializata, sa inchiriez un autocar care sa ne faca urmatoarele servicii:
- 22 octombrie la aterizarea pe aeroportul din Madrid: transfer aeroport - hotel
- 25 octombrie - transport hotel - Toledo, pauza pentru vizita noastra de 5 ore, retur la hotel
- 26 octombrie - transport hotel - Segovia (pauza 3.5 ore pentru vizita, free time si masa) - Avila (pauza 2 ore pentru walking tour si free time) - retur la hotel
- 27 octombrie - transfer hotel - aeroport
Sunt acum in discutii cu 2 ghizi pentru Toledo, Segovia si Avila, dupa ce o sa obtin ofertele lor am sa va pot spune cat costa fiecare excursie optionala pe intreg grupul. Cu cat vor fi mai multe persoane inscrise, cu atat va fi mai ieftin.
Aceste informatii vor fi transmise impreuna cu detaliile despre rezervarile de masa, tuturor participantilor, cu rugamintea de a se raspunde imediat.
admin:
Inca o veste buna! Am fost anuntati de hotelul la care vom fi cazati ca ne pot suplimenta allotment-ul cu 2 camere.
19.05.2018 Am suplimentat grupul cu 4 locuri si am redeschis rezervarile! :)
admin:
Vesti bune!
Am primit mult mai repede decat ma asteptam oferta, o sa avem un ghid care a condus personalitati proeminente, asa ca aveti ce povesti pe drum cu ea. O sa calatoreasca impreuna cu noi la Toledo, la Segovia si Avila, o sa ne insoteasca pe tot parcursul, o sa ne ghideze chiar si pe interior.
Ceea ce mi-a transmis ca propunere este mai mult decat ofertant!
Tarife:
Toledo Servicii incluse: transport hotel - Toledo si retur, ghid de traseu, ghid walking tour, plus vizitarea pe interior a Catedralei si a unei Sinagogi. Tarif = 25 EUR/persoana, in conditiile in care vor fi 30 de participanti. (biletul de intrare la catedrala si sinagoga nu intra in tarif)
Segovia - Avilla - 40 EUR/persoana. Servicii incluse: transport hotel - Segovia - Avila - hotel. Ghidaj si explicatii de traseu, tururi pietonale in Segovia si Avila, ghidaj pe interior Alcazar si Catedrala! :thumbup:
Nu cred sa fie cineva care sa nu doreasca sa participe la aceste tururi. Sunt intimizate la nivelul grupului nostru, avem un ghid super-expert, nu suntem legati de niste ore extrem de fixe...
Email-ul pe care am sa vi-l transmit mai contine cateva intrebari. Se refera la participarea la un spectacol de flamenco si la 3 mese:
- Localul in care se tine show-ul de flamenco este in apropiere. Un loc costa in jur de 25 EUR a durat o ora, de la 22.00 la 23.00. Am avut inclusa o bautura, bere, sangria, vin sau un suc. O sa fac si aici, pentru cei care doresc sa vada, rezervari din vreme.
- in prima seara, cand ajungem, va fi greu sa gasim un restaurant care sa ne primeasca pe toti, fara sa fie anuntati, asa ca va trebui sa fac o rezervare. Localul se numeste Chalana, aveti posibilitatea ca pe net sa-l cautati si sa vedeti cum arata.
- pranz dupa walking tour Madrid. Restaurantul se numeste Rosa la Loca, iar servirea se va face cu meniul zilei.
- cina la cel mai vechi restaurant din lume, : Sobrino de Botin. Nu va speriati, tarifele nu sunt foarte mari, asa cum s-ar crede si ar fi normal, pe masura celebritatii locului. Undeva intre 15 - 30 EUR, un fel consistent de baza. Specialitatea casei este purcelul de lapte la cuptor. Pentru a putea servi cina acolo, este nevoie sa fac rezervare cu mult timp inainte...Este foarte posibil sa ne impuna servirea unui meniu fix, fiind atat de multi.
Am de facut o precizare. Cine se stie pretentios, cu tabieturi la mancare, "eu nu mananc aia, sau aia", "eu nu vreau tot meniul ci doar salata, sau felul de baza, sau desertul", am rugamintea sa NU SE INSCRIE la aceste mese. Responsabilitatea mea se opreste la recomandarea localului si la a va asigura in ore de varf un loc in care sa mancati cu totii. Dar, sa se inteleaga, acolo nu vreau sa dau de situatii ca cele pe care vi le-am prezentat mai sus. Cei care se stiu pretentiosi si foarte limitati la ceea ce servesc, au oportunitatea sa gaseasca alte locuri in care sa serveasca masa, este relativ simplu sa gaseasca 2-3 locuri in jurul locului in care mancam noi.
Excursiile optionale vor fi achitate la ultima rata de excursie, la fel si transferul de la si spre aeroport si spectacolul de flamenco, unde daca va inscrieti si apoi renuntati trebuie sa achit personal locul.
Recapitulez tarifele:
- transferuri: 7.5 x 2 = 15 EUR
- excursie Toledo = 25 EUR
- excursie Segovia - Avila = 40 EUR
- flamenco show = cca 25 EUR
Pt restaurante nu este nevoie sa achit rezervarile, fiecare o sa-si achite acolo portia.
La fel intrarile la Catedrala si Sinagoga din Toledo, Catedrala si Castelul din Segovia, achitarea se va face la fata locului, individual.
GabiZ:
Am citit târziu despre plata transferurilor și excursiilor odată cu ultima transă și nu am plătit , evident. Dar vreau sa o rezolv acum, e ok sa plătesc mâine ? Mulțumesc !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă