Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Madrid - Toledo - Avila - Segovia 22 - 27 octombrie 2018

<< < (5/15) > >>

doina savu:
 Buna. Sa inteleg ca facem plata din proprie initiativa si nu asteptam factura? Mci

admin:
Doina, nu stiu, astept sa ajunga Samiza de la birou si raspund. Stii ca partea asta nu tine de mine... ???

doina savu:
Ok. Astept

admin:
In agentie se asteapta colectarea tuturor raspunsurilor, pentru a face o campanie colectiva de facturare si de transmitere a documentelor. Pe bucati, este foarte greu. De aceea solicit eu ca raspunsul celor interesati sa vina in 1-3 zile, pentru a se putea lucra eficient in agentie. Multi din pacate nu inteleg...si confunda un serviciu pe care-l facem pt ei, cu o obligatie. Eu imi ofer intreaga disponibilitate, sa pre-rezerv, sa informez si sa chestionez pe cei interesati. Daca ei nu raspund in timp util pentru a le putea face rezervari impreuna cu ceilalti, ce solutie imi ramane?  :-\ Sa nu le rezerv...asa ar fi normal. Dar stiu ca atunci tot ei ar fi suparati...De aceea uite, mai trebuie sa asteptam in plus, pana cei foarte "ocupati" sa raspunda... ???

Deci raspuns: cand primiti factura, atunci achitati.

doina savu:
 :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă