Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit Islanda. Frumusetea si salbaticia nordului 5 - 12 august 2018

<< < (7/11) > >>

MihaelaAld:
Am inteles tot, ma duc sa-mi iau pelerina.
Multumesc mult si pe curand!

wonderland:
Nina, cum stai cu pregătirile? Ziceam că poate luați și ploaia cu voi, că se pare că în Islanda tot nu va conta, plus că vă duceți echipați și pregătiți. :kissing:

Sunt convinsă că ați văzut feedback-urile din 2017, dar nu mă pot abține să o apreciez din nou pe Gabi p pentru imaginile postate atunci, dar mai ales pentru harta pe care ea a marcat cu steluțe locurile pe unde a umblat grupul de atunci. Mi s-a părut o idee tare, iar reacția a fost de uimire. Uau, în câte locuri, ce distanțe... Dacă doriți să (re)vedeti, click pe link, la Raspuns#37
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2345.30.html

Dar și anul acesta, cu Nina și MihaelaAld, poate vor mai fi și alții, dar pe ele le-am văzut deja în acțiune, vom avea  impresii frumoase pentru noi, cei de acasă.  :thumbup: :magic:

Nina Petre:
Wonderland, mie nu-mi displace ploaia dar vorbesc strict în numele meu, altfel chiar că n-o să-mi găsesc colegă de cameră :)!
Cu pregătirile ce să zic, e perioada aia cu tot felul de probleme misto: oare am ghete, n-am ghete, permeabile sau nu, am pelerina, n-am pelerina...preocupări gen cum s-or pronunța toate numele alea gen, Fjadrargljufur, Kirkjubcjarklaustur(Eyjafjallajokull știu)... :). Pe parcursul unui an ai tot timpul să consumi emoțiile dinaintea plecării așa că acum sunt într-o așteptare relativ calmă :)!

admin:
Pregatirea bagajelor, este ceva important in economia unei excursii. Pe multi ii vad carand inutilitati, bagaje imense, fara sens si incomode...In schimb uita de lucruri esentiale, sau nu tin cont de recomandari, considerandu-le poate doar flecareala dinaintea plecarii...Sa nu mai discut ce am intalnit la munte...Uuuu as putea scrie o carte...De la ghetute de oras, din velur, pana la sandale cu talpa plata, de la blugi incomozi si rigizi, pana la pantalonasi sexy de plaja...La rucsacuri si mai si...Am dat odata de un evreu, prin saua Caprei, cu un rucsac imens, descentrat, greu si plin - plin cu tampenii...I l-am dat jos din spate si l-am "reconstruit" dupa regulile de asezare...si langa i-am lasat o gramada de lucruri la care i-am recomandat mai bine sa renunte decat sa riste sa ramana undeva pe drumul spre Moldoveanu...Nu stiu ce a facut in final, eu eram cu grup si nu putea raman prea mult sa-l asist...

Pentru impermeabilizarea incaltamintii, este indicat sa folositi un spray de calitate, se gaseste la magazinele de pantofi sau la cele de sport gen Decathlon, Heviz etc. Eu imi pregatesc intotdeauna, trekkersii, inainte de a pleca undeva unde este risc de ploaie. Nimic nu poate fi mai neplacut decat sa ai picioarele ude toata ziua...Si acum, desi eu sper ca nu va ploua... :)...am cele doua perechi pregatite, date cu spray insulated. In Irlanda, pe o ploaie deasa, am rezistat o ora, fara sa imi intre picatura de apa la picioare...

Pelerina, asa cum o recomandam, se gaseste intr-un model foarte bun la Decathlon. Eu am cumparat-o acum vreo 5 ani, am folosit-o de zeci si zeci de ori si este in perfecta stare. Imi acopera inclusiv rucsacul, asa ca odata am scos-o din sac, am tras-o peste haine si gata, poate sa ploua...

Pantaloni, o sa vedeti, am doua perechi de Himalaia, si imi este destul toata excursia. Se uda foarte greu si daca se intampla, se usca in maxim o ora, sunt usori, elastici, au o multime de buzunare. In astfel de excursii nu stiu de blugi, de alt fel de pantaloni, decat de cei de out-door...

Am intotdeauna si ceva de iluminat, o frontala, sau aplicatie pe telefon, pt ca mai stam la casute cottage, unde la un moment dat poate trebuie sa ies, asa ca am nevoie de ceva care sa sparga bezna...

cz_irina:
Stiu ca la blue lagoon trebuie facuta rezervare din timp....cand se face rezervarea si cine? eu imi doresc sa intru

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă