Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit si sejur in Portugalia 3 - 13 iulie 2018
admin:
Ziua de plecare spre Cascais. Prima oprire din Porto la Nazare. Sus, in Sitio, zona de panorama, dar si o pauza scurta pentru a va arata cum se usca pestii la soare. Minunata privelistea de sus, iar cafeaua aceea in tihna, pe terasa unei cafenele mi-a prins grozav de bine...
admin:
Acum 3-4 ani am ajuns la São Martinho do Porto cu un grup fain, la fel ca al vostru. De atunci, de fiecare data cand ajung aici am senzatia ca ajuns pe plaja urmeaza sa vad flick - flack-urile si salturile unei acrobate...M-a impresionat atunci o fata, era fosta gimnasta si a facut cateva demostratii, care mi-au ramas intiparite in minte...
Un moment fain acolo in ochiul acela lipit de ocean, cu apa linistita si calda...Cateva minute in care m-am incarcat...Drumul de coasta, pe care Jorge, la rugamintea mea l-a urmat, a fost fantastic...Niste peisaje ametitoare si la propriu si la figurat...
admin:
Obidos, "Cetatea cu aroma de ciocolata", cum am numit-o eu, sau "Darul de nunta". Spectaculos de frumoasa cetatea, o explozie de culoare...Cat imi place de mult acolo...Incepand cu Gingja si pana pe ziduri...
admin:
La pas prin Cascais...Pentru mine ziua a fost birou, iar seara distractie. Excelent m-am simtit cu voi...Super-fain! Jazz, Barul Piratilor, Neill's Irish Pub...In fiecare zi altceva si la fel de placut...V-am ascultat cu placere povestile de haladuiala, care in Lisabona, care la Sintra,, care la plaja...fiecare si-a gasit ceva de facut...
admin:
Incinta hotelului in care am fost cazati, acelasi de nu mai stiu cati ani... :) si gradina castelului invecinat...Am sa va arat poze si cu interioarele de acolo...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă