Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit si sejur in Portugalia 3 - 13 iulie 2018

<< < (7/15) > >>

Maxin:
Buna ziua!
Maxin este numele meu si am declansat procedura pentru achizitionarea unui bilet in aceasta excursie.
Am o intrebare pe care doresc sa v-o adresez:
Exista posibilitatea sa stau singur in camera, ori ar trebui, preventiv, sa iau niste dopuri de urechi in ipoteza in care colegul sforaie ? (desigur fara a achita doua bilete) :)

admin:
Maxin, iti promit ca o sa fac totul in asa fel incat sa ai o vacanta fara sforaituri. Imi spunea Samiza ca ati discutat despre aspectul acesta, pe care de altfel si eu il cunosc bine...Nu pot inchide un ochi daca cineva sforaie langa mine... :-[ ::) ???

Maxin:
Intr-adevar, dupa ce am postat intrebarea am fost contactat de catre doamna Samiza care mi-a dat toate detaliile, cu foarte multa amabilitate.
Apoi m-am uitat la pozele din Portugalia si am citit descrierea vacantei.
Intr-un bun sfarsit am citit si raspunsul dvs.
In acel moment am realizat ca ...
Ah, mai e mult pana pe 3 iulie ?
Abia astept sa mergem in vacanta  :-[

Onix:
Gigi sper sa ne duci mult timp de acum inainte in locuri minunate ! Aceasta excursie este cu adevarat frumoasa, iar peisajele sunt incantatoare !

admin:
Nu pot promite mai mult de...25 de ani!  ::) :-[ ??? ;D Ma bucur ca am reusit acest proiect, ma bucur mult ca oaemnii l-au gasit util, ca munca si efortul echipei noastre, a colaboratorilor are asemenea feed-back-uri. O sa facem tot ce este posibil si asta nu este doar o promisiune stereotipa ci una cat se poate de implicativa, ca nu o sa dezamagim...Zilnic ma trezesc cu gandul la ce sa mai fac, ce sa perfectionez, ce consider ca trebuie sa mai schimb, sa mai modific, sa mai adaug...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă