Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pentru sporturi de iarna: Bansko 19 - 24 ianuarie 2018

<< < (6/10) > >>

Rentzi:
Bansko este o destinatie noua pentru SCT, iar informatiile sunt limitate. In plus am impresia ca nu sunt multi cei care citesc postarile din actiunile la care nu sunt inscrisi.
Probabil ca se poate plati cu cardul, dar este bine sa ai si suficienta leva cu tine mai ales ca este inclus doar micul dejun. Eu caut sa iau leva din Bucuresti.

vexy1891:
Va pot spune din propria experienta de acum 3 ani cand am fost. Bansko ii o statiune destul de dezvoltata. Skipass-ul, da se poate platii cu cardul. De fapt in 60% (poate mai multe acuma) din locatii se poate platii cu card, leva sau euro. De preferat sa se plateasca cu card sau leva. Cel putin eu am patit sa umfle cursul de schimb sa ceara mai multi euro. Leva am cumparat din granita. Dar sunt si in Bansko o gramada de case schimb. Atentie la comisioane.

ioana.c:
Eu am putut plati cu cardul anul trecut totul: de la masa, ski pass, ski hire fara probleme. Au strambat din nas la plata cu cardul doar cand au vrut sa faca o manevra mica, in rest, nu am avut probleme.
Dar nu strica sa aveti leva la voi. Ba din contra, e chiar indicat. :) (am impresia ca la una din casele de schimb valutar de acolo accepta si lei :) )

ccristians:
Wow, ce de oameni binevoitori :) Multumesc pentru informatii.

Bon Voyage:
INFORMATII TRANSPORT

Plecare din Bucuresti  19.01.2018 :  Ora 07:00 – va pleca din MOL Pacii.
Nr. autocar:  B – 589 -NEW
Nume si nr tel sofer: BOGDAN – 0756.07.07.83

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă