Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In paradisul verde al insulelor Azore 18 - 27 august 2018

<< < (9/11) > >>

ligia:
Si eu , si eu !!/

Iustin:
Ne-am sucit, ne-am rasucit si ne-am intors cu o mulțime de amintiri de neuitat și multe sticle de lichior.
Cel mai mult mi-au plăcut românii pe care i-am întâlnit pe acolo și majoritatea erau chiar de la noi din echipă :))
Apoi, mi-au mai plăcut peisajele, în mod deosebit cele care nu includeau biserici.

Mulțumesc organizatorilor și colegilor pentru clipele minunate !

admin:
A fost o adevarata vacanta pentru mine, desi am fost organizatorul si unul dintre insotitorii de grup ai acestei excursii. O vacanta cu prieteni dragi, oameni cu care este mai mare placerea sa calatoresti, sa impartasesti clipe, cu care sa te bucuri...Uite ca pamantul portughez aduce al 3-lea grup superb anul acesta: unul pe continent, altul in Madeira si acesta in Azore...

Azore a fost mereu pentru mine "the dreaming land", un loc in care tare mult mi-ar place sa-mi petrec ultimii ani...Un taram ivit din ape, o oaza de verde intr-un ocean de albastru de cerneala...Totul imi place acolo: dealurile parca desenate, panoramele de vis, hortensiile uriase, oamenii, mancarea, padurile, vacutele...chiar si bisericile... ;D ;D ;D Un loc care te linisteste, care iti relaxeaza mintea, care-ti aduce zambetul de bucurie pe fata...

Sunt atat de multe de povestit despre ce am vazut, despre ce am facut...dar din pacate nu am timpul necesar pentru a scrie...Poate o fac cei cu care am petrecut cateva zile de vis!

ligia:
Un loc incredibil de frumos , spectaculos , surprinzator , neasteptat , care ne-a tinut in priza non-stop .
Raman totusi cu regretul ca nu am facut baie in piscinele naturale , dar a fost mai bine asa, caci daca as fi intrat acolo nu as mai fi iesit !
"Singles Camp" a fost - in acest caz - un "Group Camp" , sa ne vedem cu bine in viitorul apropiat . Mi-a placut mult acesta excursie !!!

admin:
Din pacate nu ma pot tine de cuvant cu transmiterea fotografiilor. Ce s-a intamplat, ce nu, habar n-am dar nu pot descarca in PC o parte din fotografiile si filmuletele facute. Au intrat in icloud, dar de acolo nu le pot descarca...Am cautat pe forumuri, am tot incercat, dar cum sunt la limita cu timpul de pregatire a excursiei din Maroc, a trebuit sa renunt pentru moment.  :-[

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă