Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In paradisul verde al insulelor Azore 18 - 27 august 2018

<< < (8/11) > >>

admin:
Ce doresc sa mai precizez: am gandit programul asa incat sa ne putem si balaci in anumite locuri mai speciale (Caldheira Velha, Biscoitos, Praia de Victoria, Ihla Franca). De asemenea sa mai facem si cate o drumetie ad-hoc, nu doar din microbuz la mirador si de la mirador la microbuz. Am in vedere niste trasee pe langa Lago Nero, Cete Citades, Monte Brasil. Nu lungi, nu de urcat, dar care cat de cat sa va tonifice un pic. Daca vremea este buna, este pacat sa nu trageti in piept CEL MAI CURAT AER DIN LUME.

De aceea din rucsacul zilnic de excursie sa nu lipseasca: costum de baie sau schimb, slapi, prosop de baie, pantofi de drumetie (trekking), pantalon de drumetie elastic (am recomandat celor din Islanda promotia de la Himalaia si au fost foarte foarte multumiti de cum s-au comportat), sapca, pelerina, apa.

Am cerut partenerilor din Angra o oferta mai complexa nu doar o iesire pe ocean pt a vedea balenele si delfinii, ci si sa ne duca intr-un loc pe care il stiu ca minunat: Ilhéus das Cabras. Seamana mult cu Ilheu da Vila Franca, unde v-am propus de asemenea sa mergem sa facem baie. Este unic! Astept propunerea lor de tarif, pt a va o comunica in prima zi de excursie.

! No longer available

admin:
V-ati supara tare, daca v-as spune ca am schimbat un hotel?  :-[ :-\ ::) Partenerul nostru ne-a comunicat acum vreo 2 luni ca incearca sa ne ofere ceva deosebit si acum cateva minute Samiza a primit confirmarea!  :dance: *|* :thumbup: O sa stam intr-un hotel senzational, de 5* Hotel Grand Hotel Açores Atlântico 5*, in loc de unul de 4*...Sper ca v-am facut seara mai frumoasa!  :)

Gabi sb:
Ca întotdeauna, multe surprize frumoase suprapuse peste o ofertă inițiala încântătoare. Mulțumim Gigi!
 Și ce bine că mai sunt doar 2 zile până la plecare!  De abia aștept!

admin:
Am primit de la parteneri tariful pentru excursia pe apa la balene si delfini, combinata, asa cum am cerut, cu o vizitare a Insulei Cabra, acolo unde o sa facem si o baie in ocean.

Programul incepe la ora 8.30, avem o intalnire cu un oceanograf, care ne va da mai multe explicatii referitoare la fauna marina a Azorelor. Cred ca este acelasi de anul trecut, un tip extraordinar, fost jucator de Liga 1 in Portugalia si profesor universitar cu specialitatea Oceanografie.

Apoi la 9.00 ne indreptam spre larg, in zona frecventata de balene. Daca este o zona buna de a vedea balene, pai cu siguranta aceea este, de fiecare data am vazut minim 10...Iar delfini, fara numar...Toata actiunea dureaza cu ceva peste 5 ore, luand in considerare si expicatiile primite. Deci in jur de 14.00 ne intoarcem. Numai bine pt masa de pranz si apoi pt o plimbare intr-un parc exceptional, cel municipal. Vizitam si Primaria, urcam si la panorama...

Mi-a facut, pentru ca sunt deja colaborator vechi, un tarif foarte bun, ambele activitati 50 EUR. In loc de 75 cat ar fi costat normal...Ambarcatiunea este foarte faina, special construita pentru observatii marine, am calatorit cu ea chiar si intre insule...Deci este foarte sigura. Stiti ca nu sunt genul sa ma extaziez fara rost de ceva, nici sa incerc sa conving pe cineva...dar activitatea asta chiar este deosebita si unica, merita pe deplin incercata...

MihaelaAld:
Ce de surprize! Multumim, apreciem efortul, chiar ca ajungem in Paradis! Eu as vrea si aceasta excursie.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă