Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Madeira - pe insula eternei primaveri 15 - 23 iunie 2018

<< < (10/13) > >>

Bon Voyage:
ORAR DE ZBOR

15.06.2018
Bucuresti Otopeni 06:35 - Lisabona 09:10 ; Lisabona 13:30 - Funchal 15:15

22.06.2018
Funchal 18:35 - Lisabona 20:10 ; Lisabona 25:50 - Bucuresti Otopeni 05:50 (23.06.2018)

admin:
Dupa cate ati remarcat, orarul de zbor a fost modificat de cei de la TAP, nu mai decolam la 6.00 ci mai tarziu, la 6.35.  Din acest motiv si intalnirea noastra pe aeroport va fi schimbata, ne vom intalni vineri 15 iunie pe aeroportul Henri Coanda, Plecari Internationale, in fata cafenelei Lavazza, ora 4.15.

Am explicat si am dat deja toate detaliile si recomandarile necesare despre bagaje, despre ce sa aveti la voi, despre atmosfera pe care ne-o dorim la excursiile noastre. Daca mai aveti intrebari punctuale, adresati-le aici, este posibil sa intereseze si pe altii.

Despre vreme e greu sa va spun ceva, nici chiar meteorologii nu pot da prognoze acolo. Vremea este foarte schimbatoare, suntem inconjurati de ocean. Asteptati-va la temperaturi modice, asa cum este in general in Madeira: 22 - 23 grade maxim, minimul este  seara si dimineata, cca 16-18 grade. Dar despre precipitatii sau nori, doar acolo vom putea stii ceva...

Ali_San:
Buna dimineata!
Multumesc pentru informari.
Te rog sa mai precizezi daca este necesar si pasaportul sau nu (este mentionat in detalii si recomandari, insa eu stiam ca nu trebuie).

We are coming soon, Madeira!

admin:
Recomandarea mea este ca intotdeauna sa aveti la voi si CI si pasaport, tinute in locuri separate.

admin:
S-a deschis check-in-ul la zborurile noastre. Cine doreste sa-si aleaga un loc, la culoar sau fereastra, este cea mai buna ocazie sa o faca. Atentie: locurile care sunt marcate cu verde si au semnul de USD sau moneda, sunt cu plata suplimentara pentru alegere. Orientati-va pentru locurile din jumatatea din spate a avionului, acolo alegerea se poate face gratuit. Cum se procedeaza:

- intrati pe site-ul: https://www.flytap.com/en-at/check-in

- identificati-va cu nume (last name) si booking reference: JFCCZS.

- dupa ce ati fost gasit(a) in sistem, continuati cu alegerea locului (sau confirmarea)

- completati datele solicitate si confirmati

Succes!

PS Nu este absolut nici o problema daca nu va faceti check in online. Il vom face maine impreuna. Recomandarea mea se refera la cei care-si doresc un anumit tip de loc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă