Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018

<< < (12/13) > >>

simo arad:
Buna Gigi, am primit pozele, multumesc.
Andaluzia este, asa cum ai descris mai sus, absolut minunata. Am vazut inaite de plecare poze si filmulete, am auzit comentarii de la cei care au vizitat deja locurile prin care tocmai am trecut, dar a fost mai spectaculos decat mi-am imaginat. Imi este greu sa fac un top, fiecare loc a fost diferit de celelalte astfel ca este greu sa compari peisaje si patio-uri cu aranjamente superbe de flori, tunelul din Gibraltar, maimutele si pestera, cladirile cu arhitectura specifica si catedrale coplesitoare, Alhambra, culoare si parfum floral, muzica, flamenco, gazpacho..., iar despre Ronda, nu am cuvinte, fotografiile spun totul. Trebuie sa recunosc ca pe mine Mezquita m-a fascinat. Repet, totul a fost spectaculos, neasteptat, nu poti compara constuctii monumentale, coplesitoare cu spectacolul oferit de natura si flori, dar Mezquita este altceva, este unica. Asa ca am reevaluat topul, pentru mine Mezquita este pe primul loc. Am avut sansa sa avem vreme numai buna. Si, iaca am vazut si delfinul naravas in filmulete, ca noi eram putin ocupate la terasa cubaneza *|* :dance: Am ajuns abia azi acasa, obosita dar foarte incantata si recunoscatoare ca am avut sansa sa vizitez aceste locuri minunate. Am fost un grup eterogen, dar cu oameni faini, prietenosi, care ne-am respectat reciproc alegerile si modul de a ne petrece timpul. Multumim Gigi pentru ghidaj si organizare, informatii si ajutor, ma surprinzi de fiecare data cu capacitatea de a acumula si transmite informatii atat de amanuntite si diverse, cu capacitatea de ati pastra controlul si calmul in mijlocul unei armate de femei cu personalitati atat de diferite...
Doar o bila neagra pentru localnicii care lucreza in turism, vorbesc doar spaniola, inclusiv in restaurante si obiective turistice. De fapt, hai sa fie una gri, ca sunt amabili, veseli si prietanosi. Inca o vacanta s-a incheiat, ne raman amintirile si o asteptam cu mare nerabdare pe urmatoare...
Deci, cei care inca nu ati avut ocazia sa vizitati Andaluzia, nu ezitati, va asigur ca nu veti fi dezamagiti.   

Rami:
Ola my querida amigos :giggle:
Sper sa nu ma judecati prea aspru daca nu am reusit sa scriu corect :worthy: Mi-a placut tare mult cum suna :giggle:
Ce zici Codruta, e corect? :giggle:
Ziua de ieri, nici nu stiu cum a trecut, azi, din pacate am revenit cu picioarele pe pamant, din acest vis frumos care s-a chemat Andaluzia  :yeah:, adica am început serviciul  :faint:
Așa cum spuneam la putin timp dupa ce m-am înscris, de mulți ani, imi doream sa ajung in Spania, și ma bucur tare, tare mult, că am avut sansa sa o fac sub atenta grija și indrumare a lui Gigi!
Pentru mine a fost, Andaluzia- parfum, culoare și superrr incantare  :yeah:
Multumesc mult Gigi pentru aceste zile frumoase, pentru grija pe care ai avut-o fata de noi, pentru toate povestile tale :bow:
Multumesc tare mult Gigi  și pentru pozele și filmuletele profi! :bow:
Multumesc tare mult și ție Samiza, și tuturor celor de la agenție, că ați avut grija, că totul sa fie tare fain :bow: :flori:
Revenind la acele zile minunate, sincer, nu pot face o alegere de 100% ,ce mi-a plăcut cel mai mult!
Fiecare oraș, fiecare catedrala, fiecare gradina, fiecare cetate a avut ceva special!
E tare adevărat, așa cum a spus si Simona, ca Mezquita e impresionantă, dar si Ronda a avut farmecul ei, iar patio-urile au fost raiul pe pamant...
Pentru mine totul a fost o superrr incantare...
E adevarat, că grupul a fost eterogen, și e adevărat ca nu am reușit sa pot sta așa pe indelete cu toți, cu toate de fapt :giggle:, dar, una peste alta, cred ca am fost un grup reusit, nu?!
Așa ca va salut pe toate cu mult drag și va doresc multa sanatate si spor în toate :angel:
Așa ca fiecare dintre noi, si eu am facut poze, dar cele ale lui Gigi sunt profi,  :bow:, si, sigur, zilele urmatoare vor aparea si cele ale Mariei, care sunt tot profi, :flori: :bow: veti vedea, asa ca, si voi, cei care nu ati putut fi alaturi de noi, va puteti bucura ochii și sufletul cu minunile vazute de noi!
Si, da, ma alatur Simonei, și va spun, ci vrea sa vada Andaluzia, alegeti varianta asta, varianta premium :applause:
Va pup pe toti cu mult drag :smitten:

Monica Banita:
Am primit pozele si retraiesc cu placere si incantare imaginile, sunetele si miresmele Andaluziei. Este intradevar o bucurie a simturilor aceasta calatorie, caci totul se armonizeaza: flori colorate si parfumate, pasari guralive si gustul sublim al gaspaciou-lui. Multumesc si eu pentru ocazia oferita de a cunoaste locuri minunate si oameni frumosi. M-am simtit foarte bine , chiar nu am nici o amintire neplacuta si nici o dezamagire. Va multumesc tuturor ca am fost impreuna si-i multumesc lui Gigi ca mi-a dat aceasta ocazie!

admin:
Va multumesc si eu mult pentru posibilitatea de a va arata ceea ce stiu, de a ma putea bucura impreuna cu voi de aceste locuri minunate, de a-mi da sansa sa fiu activ si motivat... :)

Am primit mai multe reactii, vad ca lumea a fost foarte incantata de ceea ce a vazut, de ceea ce a trait acolo...si desi dupa episodul Alhambra mi-am propus sa nu mai organizez vreodata ceva in zona, o sa repet totusi excursia anul viitor, dar fara Granada. De ce imi pare rau acolo este doar de seara aceea speciala de flamenco (nu de flamingo... ;D ;D ;D). O sa inlocuiesc prea aroganta Granada cu Cadiz-ul dand astfel posibilitatea celor care o sa vina cu mine anul viitor, sa vada Atlanticul...

Imi repet parerea ca Alhambra poate fi inlocuita cu usurinta de alte obiective, ca nu se pierde absolut nimic nevizitand-o. Daca se intra in Casa de Pilatos din Sevilla, in Real Alcazar, in Medrasa, in conditiile unei vizite civilizate, la un tarif normal, va puteti face o imagine mult mai buna despre ceea ce inseamna arhitectura islamica din secolele 13 - 15.

admin:
Cred ca sunt cel mai nostalgic din "gasca"... Ecourile Andaluziei s-au stins, probabil ca fotografiile s-au asezat deja in "clasoare", iar amintirile incet - incet se pierd agatate undeva intre doua taramuri...unul real in care traim si unul din care timpul s-a scurs...

Eu traiesc cu intensitate totul si prezentul si trecutul si imi doresc si astept viitorul...Nu pot sa accept, refuz sa cred ca nu mai ajung intr-un loc...Toate pe care le-am vazut imi sunt dragi, de peste tot am adunat amintiri minunate, am trait clipe de bucurie, de incantare...Asa ca imi doresc sa ma intorc...

Cea mai frumoasa amintire din Granada o am de la seara de Flamenco...Ajung in locul acela an de an si tot nu ma satur. Imi place ritmul acela indracit, pasiunea aceea fantastica, eleganta si in acelasi timp duritatea miscarilor...Traiesc acel ritm, il simt inca, imi rasuna in minte tropaitul acela sacadat...Minunata seara...

Multumesc Mioara D pentru fotografii, sunt exceptionale si de aceea tin sa le arat si celorlalti...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă