Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018
costache mihaela dana:
Multumesc Gigi! Cred ca ti-ai dat seama ca-mi place dansul, muzica orice gen ! M-au format cei 8 ani de pian de la liceul de muzica din Sibiu! abia astept sa dansez pe strazile Spaniei ! Se mai practica la fel in tara tangoului unde te ia de mana sa te invete si sa simti muzica si dansul ! Dar pana atunci mai e... nu cred ca e tarziu marti sa-mi fac prima plata ( nu vreau sa ratez aceasta excursie !)
O zi buna si inco o data multumesc ptr. video trimis,
Cu sincera prietenie Dana
admin:
Am transmis fiecarui participant la aceasta excursie cate un Email, cu rugamintea sa-mi transmiteti cat mai urgent optiunile voastre. Alhambra trebuie rezervat din timp pentru a avea sansa de a intra in complex.
Daca nu ati primit Email-ul meu, scrieti-mi pe adresa office@singlescamp.ro si retransmit,
Wanderer:
Buna seara! Eu am raspuns la mail, doresc sa merg in toate cele trei excursii optionale.
Am tinut sa anunt si aici pentru ca azi a fost o zi in care internetul a decis sa se joace cu nervii nostri si sa ne arate ca are o inteligenta proprie. :) (la serviciu, cel putin). Mi s-a intamplat azi ca trei mailuri sa nu ajunga la destinatar, atat de primit, cat si trimise. Si din boscorodit in boscorodit am descoperit ca au mai patit-o si altii, asa ca am decis ca "better safe than sorry".
Un weekend frumos tuturor!
admin:
Da, am primit, majoritatea dintre voi si-au manifestat intentiile de participare la optionale. Nu cred ca sunt mai mult de 4 care inca nu au raspuns. Cu siguranta intr-o zi - doua au sa vina si raspunsurile lor. Poate se gandesc ca e prea departe...Dar asa cum am explicat, in fiecare an este o batalie pe viata si pe moarte intre agentiile de acolo pentru rezervarile la Alhambra. Vreau sa transmit din timp partenerilor nostri, pentru a ne asigura ca vom putea vizita perla andaluza.
Rami:
Buna seara Gigi, buna seara tuturor, cunoscuti, sau necunoscuti ;)
Abia astept sa vina 7 mai :yeah:
Iti, si va multumesc ca faceti atatea, ca noi sa avem parte de niste zile de vis!
Cum am mai zis, Andaluzia, parfum, culoare si super incantare! Vis de paradis :bow: :flori:
Sanatate multa tuturor! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă