Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018

<< < (10/13) > >>

admin:
Multumesc pentru urari! Si pentru "bine venit"!  :)

Hideg Silvia:
 :)...daa ..Admin, de fapt "f.bine revenit"..caci , personal si cred ca f.multi dintre  singles de pe acest forum ,te cautam ..unde, cum ,dar mai ales cand ajungi in tara...pentru aceste minunate povestiri postate pe forum , impresiile de calatorie...si tot ce înseamnă informatie..Multumesc si agenției  pentru tot efortul....
Dar.."sarea si pipetul"..sunt "scrierile" tale...dupa o bogată  expetienta....si multe "indurate" :worthy:.O zi minunata!

admin:
Am reusit sa primesc inca 2 confirmari, cu reducerei de grup: la flamenco in Granada si la Arenal Sevilla, locul in care se tine coridele. Nu am primit un raspuns de la Casa Cavaleriei Regale din Cordoba, au un spectacol ecvestru extraordinar, dar deseori pleaca in turneu cu reprezentatii in alte parti. Vom vedea cand ajungem acolo, daca avem sansa acelui show de dresura de cai combinata cu flamenco.

admin:
M-am intors si din Istanbul, sambata si duminica voi fi cu cei care au raspuns invitatiei de a-mi vizita orasul, iar incepand de luni, voi fi...al vostru 100%.  :) Pana in 15 mai, ziua intoarcerii...

Nu mai am noutati, nu mai am cu ce sa completez, ramane sa ne intalnim luni la aeroport, la ora anuntata...

Monica Banita:
Multumim pentru ultimele amanunte ! Andalucia, here we are !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă