Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Parfum si culoare. Andaluzia 7 - 15 mai 2018

<< < (4/13) > >>

costache mihaela dana:
Maine voi plati si factura

Monica Banita:
Cam cat de cald ar fi in perioada excursiei noastre ? Google spune ca maxim 25 grade C. Umede? Sandale sau adidasi?  Multumesc !

admin:
Inca este devreme pentru o prognoza. Dar eu recomand ca intotdeauna in excursii, in special in cele in care se merge mult, cum este aceasta, adidasi sau trekking. Acest gen de incaltaminte sport are talpa flexibila, asigura amortizarea socurilor, mentine piciorul in echilibru. In sandale se merge la plaja, pe distante scurte, in locuri in care terenul este drept. Aici intram in zone vechi, cu pavaj rustic, ceea ce inseamna denivelari.

Lucrez la un Email pe care o sa-l transmit tuturor participantilor. O sa ajunga la voi pana de Pasti. O sa contina multe lucruri importante, in special niste audio ghiduri care vor trebui descarcate si incarcate pe telefoanele voastre mobile.

costache mihaela dana:
Buna seara ! pana una alta va doresc Sarbatori Pascale linistite si fericite! Apoi vom vedea daca mergem in sandale sau trekking! eu merg in trekking lucru pe care ii sfatuiesc precum Gigi pe toti! Abia astept sa purcedem la distractie si cultura! dar mai e ceva timp... cam concentrat ptr. mine! Asta e...! Sarbatori voioase si linistite fara evenimente ! Pupici

admin:
Am transmis fiecarui participant cate un Email ce cuprinde mai multe informatii. In situatia in care nu ati primit, va rog anuntati-ma si va retransmit. Miercuri eu plec din tara, pana atunci doresc sa ma asigur ca toata lumea a primit informatiile mele.

In cursul zilei de maine am sa va transmit prin wetransfer audioghidul pt Alhambra.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă