Autor Subiect: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017  (Citit de 39056 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017
« Răspuns #120 : Luni, 04 Decembrie 2017, 09:01 »
Transportul se va organiza, intradevar numarul celor inscrisi justifica inchirierea unui microbuz. Azi ajungem in tara si luam urgentele la rand...Printre ele si transportul.

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #121 : Miercuri, 06 Decembrie 2017, 15:56 »

LISTA TRANSPORT BUCURESTI - Gura Raului.
1. Mariana D.
2. Cristina L.
3. Rodica i.
4. Maria S.
5. Dana C.
6. Violeta S
7. Anca E (urcare din Sibiu)
8. Roxana S
9  Ligia G.
10 Mihaela C.
11.Carmen T. Mangalia
12. Florentina N
13. Mirela R.
14.Camelia N.
15. Liliana R.
16.Dana S.
17.AURA DIMIAN
18 Elena D. urcare din Pitesti
19.Lidia C. Constanta
20.Iustin D.
21. Verona P.

Buna ziua ,
Am scos lista la lumina,se mai adauga cineva,mai paraseste cineva grupul ?
Doamnelor ,si tu Iustin,pregatiti va rog muzica preferata,luminati-va sufletul
si odihniti-va picioarele...!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #122 : Vineri, 08 Decembrie 2017, 13:15 »
Eu sper ca toata lumea care s-a inscris, nu s-a razgandit intre timp... ??? Am sunat la firma de transport si tinand cont ca sunt 21 inscrisi am comandat microbuzul potrivit, cel de 22 locuri. Urmeaza ca luni sa platesc o garantie, iar la Sibiel o sa strangem banii si o sa-i achitam soferului.

Serviciile de transport, care urmeaza sa fie achitate sunt: costul efectiv + cazare sofer + masa sofer = 2.350 lei.

Daca toata lumea care s-a inscris o sa mearga cu acest microbuz si tinand cont ca este o persoana care urca din Pitesti si una din Sibiu (si care vor plati proportional distantei), tariful/persoana este de cca 118 lei, dus si intors. . Mentionez insa ca daca din cei inscrisi au sa lipseasca cativa, atunci tariful/persoana o sa creasca...Eu sper insa ca cei care s-au inscris au facut-o responsabil si vor intelege ca in situatia renuntarii, altii vor trebui sa plateasca pt ei...

Plecarea ca de fiecare data in aceasta directie, se va face din pompa de benzina Mol din Militari Pacii, ora 9.00. Urmeaza sa va comunic, cand primesc de la firma de transport, numarul masinii si soferul (de regula cu doua zile inainte). 

Offline Iustin

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #123 : Luni, 11 Decembrie 2017, 14:26 »

Doamnelor ,si tu Iustin,pregatiti va rog muzica preferata,luminati-va sufletul
si odihniti-va picioarele...!

Ok. Albumul lui Jean Michel Jarre poate fi accesat si online:

Offline Matias Camelia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #124 : Luni, 11 Decembrie 2017, 23:13 »
 :offtopic:
preferata mea C'est la vie! Jean Michel Jarre si  Natasha Atlas!

Uite cum incep sa regret ca nu m-am inscris la acesta excursie!

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #125 : Marți, 12 Decembrie 2017, 14:07 »
Da,vom calatori nu doar spre Sibiu ci "vom da o raita prin Univers" incarcati de lumina
si pe vibratie inalta.
Sa speram ca la asa incarcatura autocarul va pastra contactul cu Terra.
Si apoi,cand ajungem la Gura Raului,sa ne teleportam la realitate si la sacrificiul porcului,
...pentru zei,caci noi doar seminte, fructe si apa...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #126 : Joi, 14 Decembrie 2017, 11:03 »
Plimbandu-ma prin Sibiu, am auzit ca la Gura Raului se pregateste mare petrecere!  ??? Asa ca maine o iau si eu in susul Cibinului!  *|* :dance:
Cu niste tuica si cu chef de bucurie...Si cu loc de infundat bunatati de la purcel...Hmmm, sorici, slana, carnati...

Ma gandesc ca pe la amiaza oi ajunge, nu-i drum lung de la Sibiu...Sa va intampin pe cei ce veniti acolo! Cu o glaja de palinca in mana! Sa nu intarziati de pe unde oti veni, ca nu ramane prea multa tarie si va trebui sa beti vin...De ala fiert, cu scortisoara si fructe, care nu-i prea bun... :)

No hai sa vedem, cum o fi, cu pita cu unsoare intr-o mana si cu paharu' de rachie in ailalta. Cu muzica si voie buna...Si oameni faini in jur...

Io mai vreau sa va spun o data unde sa ajungeti...ca poate ati uitat...Stiti Orlatul? Ca ala-i primu'! Dupa ce-oti iesi din Orlat dati direct in Gura Raului, ca-s legate. Si-apai taneti drumul tot 'nainte prin mijlocul satului, treceti de biserica si tot in fata...Pana nu mai vedeti case. Numai o pensiune, "Popasul Junilor" ii zice. Nu va tineti de GPS acolo, ca-i narod si va da peste un pod de lemn si acum ii ud pe-aci. D-aia am zis sa mereti pana la Popasul Junilor, ca dupa el, ii un pod de ciment, ca'lumea. Treceti peste el, si-apai o luati inapoi ca si cum ati venit, da' pe partea ailalta de drum. Mereti cale de vreo cateva minute bune, treceti de alte 4 pensiuni si ajungeti la Pensiunea Lacul de Argint. Acolo ne gasiti pe noi, astia cu bautura, muzica si voia buna! No haideti o data! Stiu ca Bucurestiul asteapta numarul de la masina si cine-o mana pana la Sighiu, da' inca nu stie doamna...Cum afla Samiza, cum va scrie aci...No pana atunci sa aveti grija de voi, sa hodiniti bine la noapte, ca dupa aia nu stiu cand o sa mai dormiti...

Offline Mihaela Marin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #127 : Joi, 14 Decembrie 2017, 11:45 »
Petrecere frumoasa, am sperat pina in ultima clipa ca se mai iveste un loc

Offline mihaela comisel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #128 : Joi, 14 Decembrie 2017, 11:59 »
Salutare, salutare!

Daca totusi,  :ban:  :oops: se mai razgandeste cineva din Bucuresti,
sa dea de stire si ma infiintez maine dimineata la micobuz sa-i iau locul :crazy2:
Azi e ultima strigare :smitten:.
Astept pana la orele 24 un semn si informatii despre locul de plecare :flori:

Mihaela Comisel
0721782889
Sunt bucuroasa ca apartin acum acestei comunitati unde am reustit sa cuonsc niste oameni minunati.

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #129 : Joi, 14 Decembrie 2017, 12:09 »
Multumim Gogi, venim veseli, fara tabieturi, da,  cu pantofiori de dans  *|* si multa voie buna!
Cand ai spus "bautura'  sigur te refereai la ceai de fructe (prune, pere, pere,struguri ) :whistle:

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 624
« Răspuns #130 : Joi, 14 Decembrie 2017, 15:00 »
                               INFORMATII TRANSPORT
Traseu : Microbuz cu plecare din Bucuresti 
• transport Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Gura Raului si retur.
Plecare din Bucuresti  15.12.2017 :  Ora 09:00 – va pleca din MOL din Militari Pacii.
 Nr. microbuz:  B – 237 -NEW
Nume si nr tel sofer: DAN – 0756.07.07.82
Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora .

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #131 : Duminică, 17 Decembrie 2017, 18:56 »
Scriam eu atunci cand am lansat excursia: "Traditii la romani". Da, intradevar, traditia la romani este sa se distreze, sa petreaca, sa se bucure! Daca avem o latura frumoasa, cu siguranta aceea este si aceea de a stii sa ne distram! Ma uitam la oamenii cu care am petrecut zilele astea in Marginime, ce bine si repede au stiut sa lege grupul, sa se bucure de ceea ce locul acela ofera! Imi spunea unul dintre cei noi ca intradevar este asa cum ii recomandase Cristina, un grup fain, vesel, deschis si comunicativ...Ca nu a auzit la nimeni nici macar un cuvant care sa deranjeze pe altcineva, sa creeze o situatie cat de putin neplacuta. Chiar toata lumea a fost super! Mi-e drag, mi-e atat de bine cand sunt undeva cu un astfel de grup!

Le-am fost oaspeti lui Vicentiu si Adi, pe care i-am gasit la casa noua. Dupa atatia ani petrecuti impreuna la Sibiel. iat-i acum aici, la fel de ospitalieri, de placuti, de gata sa ofere orice! Va spun cat se poate de cinstit, ca m-am simtit la fel ca la Sibiel, de cateva ori chiar am avut senzatia ca sunt acolo, inapoi in timp...M-am bucurat acolo la Gura Raului de prezenta altor doi prieteni, care au ajutat mult la atmosfera: Adi DJ si Radu Popescu. Radu, care va povestea ca anul viitor o sa implinim...53 de ani de cand ne cunoastem...53 de ani, in care ne-am jucat la gradinita, am invatat alfabetul la scoala, apoi ne-am bucurat de adolescenta in liceu si facultate, ne-am jucat de-a milataria in armata...Am ascultat de fiecare data cu incantare cum canta, iar acum, de cand se ocupa de copiii din Centrul de Plasament Orlat, mi-e si mai drag...Minunat om, admirabila dedicatia lui fata de acei copii! Un exemplu pentru multa lume!

Anul viitor o sa le mai trecem pragul lui Vicentiu si lui Adi, si asta de cateva ori... O sa avem organizate la Lacul de Argint mai multe tipuri de actiuni, si petreceri, si urcat la munte, si doar intalniri...Astept cu drag sa ma intorc acolo...

Azi cand am mutat aceasta actiune la Feed-back-uri, ma uitam ca din lunga lista de actiuni 2017 a mai ramas doar una: Revelionul. S-au dus una cate una. lasand doar petrecerea de an nou acolo...Ciudat sentiment!

Am facut mai multe fotografii, am sa vi le transmit maine, vreau sa mai selectionez din ele, sunt destul de multe miscate, am incercat sa va surprind la dans...Cateva sunt fara personaje, apare doar Vicentiu...asa ca va arat cate ceva din aceste zile:

Imagini de la Pastravarie. Mi-a placut mult ce am vazut acolo. Si amenjarea, si randuiala ca in Marginime si omul care se ocupa, iar pastravul afumat, o delicatesa. N-am mai mancat ceva atat de bun!

Offline mirelam

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
« Răspuns #132 : Duminică, 17 Decembrie 2017, 18:58 »
Buna seara, am revenit acasa cu bine. Pe Valea Prahovei s-a condus cu o viteza decenta, asta si datorita vremii nu foarte favorabile, ninge puternic.

O petrecere cu o atmosfera minunata, cu prieteni dragi, marca SC, unde am revazut cu mare drag multi dintre prietenii din excursiile intregului an. S-a dansat mult, cu muzica faina, ca nu puteai sta mult timp pe scaune, mancare traditionala din belsug. Mie cel mai mult mi-au placut placintele cu mere si branza. Gazdele, Vicentiu si Adi, au refacut la Pensiunea Lacul de Argint, atmosfera de la Sibiel, unde te simti foarte bine primit din zori si pana dupa miezul noptii.

Abia astept sa ne revedem cu bine cu cei mai multi la Revelion la Tg. Mures. *|* *|* *|*

Multumesc tuturor din tot sufletul cu mare drag,

Mirelam

Offline Dana C

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #133 : Duminică, 17 Decembrie 2017, 21:37 »
Am deschis sarbatorile de iarna cu aceasta petrecere!
A cata?Ce mai conteaza!
A fost atmosfera noastra,a SC,cei care se intreaba cum este,sa participe,lasam putina enigma.... :)
Am sa va povestesc cum am incheiat aceasta actiune,cativa din grup,la cafeneaua Wien din Sibiu,popasul nostru spre casa dupa ce ne-am despartit de o parte din grup.
Langa masa noastra erau 4 doamne, de o varsta pe care nu vreau sa o estimez(varsta este doar un numar), care ne-au "infiat" imediat ce am intrat.
Nu puteam fi neobservati,un grup de femei impreuna cu Dan,toti veseli si putin galagiosi!
Avand o energie pozitiva imediat ne-am simtit unii pe alti.
Au fost niste dialoguri si bancuri ce nu se pot povestii,am ras si am avut cel mai frumos cadou de umor,spontaneitate,sensibilitate,prietenie,optimism..Si ospatarita se oprea cu tava in mana sa asculte ce povesteam!
Erau 4 prietene venite din Bucuresti sa o sarbatoreasca pe una dintre ele pentru ziua de nastere.
Sunt singure din motive tacute si de destin.
Dar asa optimism si umor nu credeam ca mai vad la asa varsta!
La plecare am luat nr.de tel.al uneia dintre ele ca sa-i dau detalii despre SC,au fost foarte incantate,am simtit ca ar fi un cadou pentru ele, ca le putem transmite din spiritul SC chiar daca doar ne citesc si ne "vad" pe forum.
Imediat ce am intrat in casa le-am scris!
La plecare ne-am pupat,ne-am imbratisat si ne-am urat sarbatori frumoase.Frumos au inceput!
Umor si viata vie,nu este un pleonasm,asta am vazut si trait cativa dintre noi alaturi de bucurestencele ce stateau cu zambetul pe buze la un vin fiert!

Offline Mariana Dinescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • Mariana
« Răspuns #134 : Luni, 18 Decembrie 2017, 10:32 »
Buna dimineata! Ca la toate petrecerile SC la care am participat m-am simtit minunat, alaturi de prieteni dragi, noi cunostinte, gazde primitoare care au facut tot posibilul ca noi sa ne simtim bine(multumesc Vicentiu si Adi), muzica foarte buna (de aceea am ramas si fara voce :happy:, dar nu conteaza...), distractie la maxim. Abia astept sa ne reintalnim de Revelion!
Multumesc Gigi si Samiza pentru aceste zile de neuitat.
Tuturor celor din SC va doresc Sarbatori fericite! *|* *|* *|* *|*