Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Traditii si petreceri la romani. Gura Raului 15 - 17 decembrie 2017

<< < (11/29) > >>

Dana Hd:
buna:)
in cazul in care exista posibilitatea unui transport organizat pe traseul timisoara(arad)-gura raului, as...ocupa un loc din deva, daca se poate :)

wonderland:
Dana, transport organizat cu ajutorul agentiei, cel mai probabil nu va fi, pentru ca nu sunteti chiar asa de multi.
Dar daca vine cineva din zona cu o masina, va puteti organiza un grupaj, aici pe forum. Impartiti costurile, va cunoasteti si faceti inceputul mai vesel :)

Deja sunteti 2 fete cucuiete, dn ce vad: tu si anaana.
Succes!

PS - si eu ma uit cu placere la Cititorii de oase.  :)

wonderland:

--- Citat din: enache din Joi, 12 Octombrie 2017, 18:13 ---Buna ziua!Pentru cele care venim de pe valea Prahovei eventual Brasov,nu se poate sa ne ia si pe noi microbuzul de la un loc si o ora stabilita?

--- Terminare citat ---

Enache -cred  ca se poate. Trebuie doar sa te hotarasti care punct de conexiune de pe traseul precizat iti convine ma mult.
In principiu - dupa ce se afiseaza traseul, oricine se poate inscrie pe lista, mentionand punctul de urcare.

In aceasta actiune, dupa cum ai vazut:

--- Citat din: Bon Voyage din Joi, 12 Octombrie 2017, 13:35 ---Traseul microbuzului va fi:
Bucuresti - Pitesti - Rm.Valcea - Sibiu - Gura Raului  si retur .

--- Terminare citat ---

Dupa ce se afiseaza numarul soferului, locul plecarii etc - acesta poate fi contactat pentru a stabili ora si locul preluarii de pe traseu. Aceste informatii se afiseaza, de obicei, cu cateva zile inainte de plecare.
BTW - Anca - ar trebui ori sa modifici locul de imbarcare, ori sa te stergi de pe lista...
Succes!

Dana Hd:
wonderland : nu m-am gandit la organizarea agentiei :) pun intrebarea altfel : e cineva din ...zona, care vine cu masina, si ar avea un loc liber in plus, sa ma ia si pe mine din deva? evident, contribui la transport. recunosc, eu ma bazam pe forte proprii si transportul in comun, dar daca ar fi o varianta mai usoara....

enache:
Buna seara. Multumesc pentru raspuns.O sa vorbesc cu soferul in apropierea plecarii.O seara buna.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă