Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017

<< < (2/16) > >>

lidia.Iasi:
 :thumbup: mirelam, vad ca esti nerabdatoare si la gatit, nu numai la dans  :dance: si urcat pe munti   :strong:
Chiar daca este un eveniment dedicat celor noi, ma bucur ca ai sa fii si tu si sper si altii care pot impartasi cate ceva din "spiritul singles camp"

Eu voi veni din Iasi cu masina mea. Voi avea doar 4 locuri disponibile. Plecarea va fi la 06.00 din parcarea Carrefour (fosta Billa), zona Garii
Deschid si eu lista de transport pe ruta IASI - BRAN.
1.

carmen d:
Catre admin - Buna ziua, sunt inscrisa nou pe forum si as dori sa stiu daca mai sunt locuri disponibile pentru Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017 .

wonderland:
Carmen d, atata vreme cat nu gasesti nici o mentiune "Nu mai sunt locuri" pe forum sau pe site, inseamna ca ai noroc, inca nu s-au ocupat toate locurile. Asa ca, daca esti hotarata, apasa cu incredere butonul de Rezervare.
Oricum, admin e plecat in Maroc si, in general, nu are cum sa stie situatia la zi a rezervarilor din agentie.  :magic:

carmen d:
Multumesc frumos  :)

wonderland:
O intrebare ratacita pe forum.  ;)

--- Citat din: Dinna din Luni, 16 Octombrie 2017, 08:51 ---    Buna dimineata !

Excursia de la Bran ma incanta ( e pe sufletul meu ) , vreau sa merg , singura necunoscuta , inainte de a plati avansul , ramane pentru mine transportul ...Am citit ceva vis-a-vis de ruta Bucuresti-Bran , eu urmand sa vin din Ploiesti sau Valenii de Munte ( daca se ia in calcul varianta Cheia) . Deci daca cineva poate sa ma lamureasca , maine voi plati avansul si voi participa cu mare drag !

Tuturor , o zi fabuloasa !

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă