Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cooking Camp, distractie si voie buna la Bran. 17 - 19 noiembrie 2017
nistor laurentiu:
LISTA DE TRANSPORT PE RUTA CONSTANTA-BUCURESTI-PREDEAL-BRAN, mai sunt 3 locuri. Astept participantii!!!
1. Nistor Laurentiu
2.
3.
4.
nistor laurentiu:
Draga mea, mirelam, daca pana la data de 15.11.2017, nu se ocupa locurile, conform traseului afisat de catre mine,
trec si prin Moreni!
P.S. Am o singura conditie: sa fii ajutorul meu de bucatar cand preparam saramura de peste! :worship: :)
mirelam:
Buna Laurentiu, eu pot iesi pe traseu la Paralela 45 - Baicoi. Deja am acceptat postul de ajutor de bucatar! Acesta este si motivul pentru care m-am inscris in aceasta excursie, sa invat sa gatesc mai bine! Ma ofer si la spalatul vaselor! O seara buna tuturor, cu mare drag, Mire!
Bon Voyage:
Mai sunt 3 locuri diponibile.
wonderland:
Faina atmosfera pe topicul asta! Agitati, glumite, daruri si promisiuni de minunatii de peste, (era sa zic promisiuni pescaresti :giggle:), aranjamente si concursuri pentru posturi in bucatarie... Clar va fi un grup vesel!!! :thumbup:
Numai sa reusiti sa va organizati cu plecarea :) :angel:
Laurentiu, esti nou, deci esti iertat. Doar lista oficiala se numeste lista de transport. ;D Ce ai lansat tu e o lista de grupaj. Iata ca ar trebui sa facem si un mic dictionar de termen SCT, ce zici, admin? :)
Nu cred ca va mai ramane ceva din lista aia oficiala, dar eu le pun pe toate aici. Cand va inscrieti, luati toate listele cu copy-paste, apoi treceti-va pe cea dorita, mentionand locul de imbarcare. Daca ati fost pe lista de microbuz si vreti sa renuntati, stergeti-va de acolo.
LISTA TRANSPORT MICROBUZ BUCURESTI - BRAN:
1. Mirela M alias Morena urcare Baicoi Paralela 4
2. Georgeta P alias Dinna urcare Metro Ploiesti
3 Daniela (raluca 1234)
4. Mirela S
LISTA DE TRANSPORT PE RUTA IASI - BRAN (4 locuri disponibile)
1. Simona V - imbarcare din Bacau
2.
3.
4.
OFERTE GRUPAJ AUTOTURISME PERSONALE:
Georgia 52, traseul Bucuresti-Bran, 4 locuri, asteapta sa o contactati aici. Eventual puteti lasa o adresa de email/tel ceva
1.
2.
3.
4
nistor laurentiu, pe ruta Constanta-Bucuresti-Predeal-Bran, 3 locuri, la fel puteti sa va lasati email/tel sa va poate contacta.
1.
2.
3
Cei interesati ar fi bine sa se grabeasca! Succes!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă