Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017

<< < (7/13) > >>

krondia:
Johnson, ai citit cu atentie descrierea actiunii, programul? Cred ca te-ar interesa randul al doilea din prima zi...

krondia:
Iustin, eu iti recomand, din diverse motive, sa nu te bazezi pe card; mai ales in cazul meselor comune cand nota se face pentru un grup de mai multe persoane, este mai complicat sa achiti separat. Si, nu in ultimul rand, e bine sa aveti si bancnote mai mici.

Gabriel:
Seara buna- pt Johnson- legat de varianta cea mai buna pt tine de intalnire cu grupul,am nevoie sa stiu cum vei ajunge din Constanta-masina personala,microbuz,tren,etc. Ma poti suna si gasim solutia cea mai buna (0723337963-insotitor grup Gabi). Nr de telefon al soferului va fi afisat in curand. Exista si varianta Slobozia fara nici o problema.
pt Iustin- platile in majoritate cash, mesele pranz/seara, taxele de rezervatie Parc Macin (6 lei) si Bazilica Niculitel (8 lei adult). In Macin exista si un Profi de unde ne mai putem aproviziona,aici se poate plati cu cardul.

eugenandrei:
Asa este Gabi. Acel Profi este f aproape de locatia unde veti fi cazati si merge cu cardul....eu asa am platit

Iustin:
Nu mai am loc în rucsac :(
Sa renunt la filtrul de cafea sau la fierul de calcat?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă