Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017
Johnson:
Mai aproape ar fi la Slobozia, Wonderland, dar nu stiu pe la ce ora trece pe acolo si in ce loc sa stau. Nu stiu o sa ma mai gandesc la varianta asta, daca nu - merg la Bucuresti cu o zi inainte (asta ar fi impedimentul ca nu am cu ce sa ajung dimineata la prima ora in Bucureti). Seara buna si multumesc !
wonderland:
Johnson, poti sa aproximezi ora la care ajunge in Slobozia. Iar, dupa ce se afiseaza nr. de telefon al soferului poti sa-l suni sa conveniti locul si ora exacta de unde sa te ia. Nr. de telefon si numele soferului se vor afisa cu 48 de ore inainte de plecare. Asa ca, solutii alternative sunt, ramane sa hotarasti tu care iti convine mai mult ! Succes si voie buna! :strong:
Mihaela Comisel, nu stiu ce sa zic, de obicei nu se fac liste cand transportul e inclus in tariful excursiei :)
mihaela comisel:
Da, mi-am dat seama ca este caduca lista!
Sorryyy! :oops:
De abia astept sa ne vedem si sa ne bucuram impreuna! *|*
Cu drag
Mihaela COmisel
Onix:
Salitare tuturor ! Mai sunt locuri? Vin si eu ;)
eugenandrei:
Buna! Weekend-ul asta am fost cazat la Vila Turist din Macin unde veti sta in aceasta actiune.Camerele sunt calde si spatioase dar cel mai mult m-a impresionat curatenia.....lenjeria impecabila etc. Va doresc calatorii placute si distractie maxima!!! :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă