Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Toamna Macinului. Dobrogea 27 - 29 octombrie 2017

<< < (3/13) > >>

ileana_b:
Buna seara. Sunt din constanta si as vrea sa întreb cât ar costa excursia pentru doar sâmbata si duminica , si fara transport bucuresti - macin ?i retur .Doar participare sâmbata si duminica  cu 1  cazare si mic dejun.  Multumesc. Ileana

ileana_b:
Vai de mine. A?a am scris Eu?

wonderland:
nu, nu tu. autoincorectul de la mobil e de vina. :giggle:, ca pune diacritice.  ;D

Dar, s-a inteles intrebarea. Nu stiu daca vei si primi raspunsul asteptat. Doar  Admin te poate lamuri. Eu, imi dau doar cu parerea - e dificil, chiar daca nu imposibil, sa te armonizezi cu un grup, daca nu esti prezent de la inceput.

admin:
Am corectat eu ileana_b...asa ca acum este lizibil.

Referitor la intrebare: pot fi achizitionate doar pachete intregi, nu doar fractionate. Indiferent de unde se face urcarea, indiferent cat se sta. Raspund acum general si pentru alte excursii, pt ca am mai fost intrebat. Acolo unde nu este specificata o diferenta de pret f-ctie de locul de urcare, tariful de excursie este acelasi pentru toti participantii, chiar daca urca pe traseu, chiar daca vin pana la locatie cu mijloc de transport propriu, chiar daca nu stau toata perioada. Este simplu de explicat de ce: bugetul de excursie este calculat fara exceptii. Daca as crea posibilitatea de a opta pt pachete incomplete, ar trebui sa cresc tariful de oferta, pentru a acoperi exceptiile. Si nu vreau sa fac asta...

mihaela comisel:
Buna dimineata!

Se face aici lista pentru transport pe forum, cum se obisnuieste de obicei?
Daca da, atunci eu ma inscriu.
1. Mihaela Comisel

Sper sa ne vedem cu drag si voie buna!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă