Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017

<< < (28/35) > >>

valentinmm:
Felicitari trupei de teatru, astept sa ne reintalnim... sa punem in scena buna dispozitie si umorul.

enya71:
 Un weekend de neuitat, o petrecere inedita si veselie cat cuprinde. Cam asa a fost petrecerea medievala cu domnite si cavaleri din cetatea Singles Camp.  Am zis!!!! Facem cumva sa fie bine!!!! (Si ce bine a fost!!!!! :dance:)

Wizard:
Dragi domnite si cavaleri!
Ati fost si sunteti magici! Adicatelea m-ati VRAJIT!!! Cu totul!!!
Si incep sa cred ca dati si dependenta!!!
Ma intorc la pagina principala sa imi caut o doza pentru 2018.
Sau sa vad poate ati mai lasat ceva si pe 2017!?!
Rami ai facut-o de oaie!!! Adica de un miel mai bine zis!?! AM ZiS! Ca sa fie bine! Pentru toata lumea!!!
De ce? Pentru ca m-ai botezat Ozun!
Mie imi convine :yeah:

cris_gl:
      A fost un weekend SUPERRRRR.. Nu ne dadeam dusi , am stat in parcare si ne luam la revedere  cu nu stiu cite bisuri. Am mai  facut un ultim dans si in parcare .
      Sper sa ne revedem in alte actiuni cu aceasi stare de voiosie , sa pastram prieteniile legate   si sa ne bucuram de viata asa cum am facut  in acest weekend . 
      Cu toti ati contribuit la  debutul meu in teatru , hohotele voastre  de ris si aplauzele m-au facut sa uit de emotiile debutantului .  Cu siguranta acelasi lucru l-au simtit si ceilalti actori .
      Din partea trupei de actori debutanti , va saruta  Mirandolina .

Wizard:
P.S. la postarea de dinainte!
Sunteti, pe romaneste, FARA PERECHE!!!
Oare de acolo o veni numele de singles???   :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă