Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017
Ica22:
Ce frumoooos!!! Abia astept, am bagajele deja in masina. Sa dansam si sa ne distram!!! *|* :applause: :yeah:
Rami:
Buna tuturor domnitelor, cavalerilor si vrajitorilor(oarelor) :giggle:
Asa-i Ica, ce bineee sunaaa descrierea facuta de Gigi! :dance:
Si eu abia astept sa ajungem maine la hanul cu voie buna :D
Ei, cum stati, gata bagajele? ;)
Am avea nevoie de puterile lui Wizard, sa ne duca maine ca vantul si ca gandul la Sighisoara :help: :giggle:
Noapte buna va doresc, iar maine, drum bun tuturor :angel:, si sa ne vedem cu bine la Sighisoara, casa distractiei pentru 3 zile :yeah: *|*
Rami:
Buna dimineata tuturor domnitelor, cavalerilor, vrajitorilor si vrajitoarelor ;)
Eu, am plecat spre distractie :yeah:
Va doresc drum bun si voua si sa ne vedem cu bine la hanul cu voie buna :dance: *|*
Buna dimineata Wonderland! A venit momentul sa elucidam misterul! Sa fie curtoazie, diplomatie, sau, vrajitorie?! :giggle:
Promit sa te tin la curent ;)
Sanatate multa tuturor, cunoscuti, sau necunoscuti ;) , si sa aveti zile cu spor in toate :D :)
wonderland:
;)Rami, astept.
Pana atunci, dragi domnite, cavaleri si mai stiu eu ce personaje va asteapta sa le insufletiti, va urez tuturor drum bun. Sa va intoarceti obositi de umblatura si petrecere, dar cu mintea relaxata si sufletul plin de incantare.
Si cu tolba plina de povesti pentru cei de acasa, prezenti si viitori!
Petrecere de pomina sa aveti!
Rami:
Multumim tare mult pentru urari Wonderland! :flori:
Stii?! Pentru mine, fiecare iesire cu SC a fost un motiv de incantare, de relaxare, de posibilitate de a uita de toate cele rele si de incarcare a bateriilor ;) , de umplere a sufletului cu voie buna, super amintiri si prieteni noi! :smitten:
Sper ca si de data asta asa va fi ;)
De fapt, nici nu are cum sa fie altfel, ca, il avem pe Gigi si voia lui buna si muzica lui cu noi :giggle: :dance: *|* si mai venim si noi ceilalti cu ceva resurse si dor de voie buna! :yeah:
Vom vedea ce va fi, cum va iesi si de data asta ;) :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă