Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sighisoara. Medieval Fun Party. 3 - 5 noiembrie 2017
Ica22:
In completare la de ce pleaca lumea cu noaptea in cap, eu personal prefer sa socializez in Sighisoara decat sa plec la pranz si sa ma "distrez" in trafic vreo 8 ore. ^-^
Mihaelappp:
Simsim eu as vrea sa renunt. Nu stiu exact care e procedura in cazul asta.
Simsim:
Buna,Mihaela.cred ca trebuie sa anunti tu la agentie si eu sa ti achit tie.daca esti hotarata ne lasam nr de telefon.o seara buna tuturor.
Rami:
Buna dimineata tuturor!
Imi pare rau, ca nu am reusit sa ne stringem destui pentru un transport organizat! Ar fi fost tare fain sa facem drumul impreuna!
Eu, am ales diligenta cu abur, :giggle:, scuzati, s-a electrificat de ceva mai multa vreme! Am ales varianta, trenule, masina mica! :giggle:
Eu plec cu IR 1745, din Ploiesti la ora 6,43, daca mai alege cineva varianta asta, eu am locul 76 in vagonul 2.
Sau ne vedem in gara la Sighisoara la 11.30!
Si, si mai sigur, ne vedem cu totii la Hotel Sighisoara :yeah: *|*
Si eu sunt de accord ca e mult mai bine sa ajungi mai devreme, ca sa te poti bucura de tot si de toate, de atmosfera, de distractie! :dance: *|*
Zi frumoasa tuturor, cu spor in toate ;),siii, nu uitati, mai avem doar 2 zile si incepe distractia :D *|* :dance:
Mihaelappp:
Nr meu este 0742136933. Poti sa ma suni sa stabilim detaliile
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă