Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Havana, Croaziera Caraibe si sejur Varadero 15 – 26 martie 2018

<< < (12/14) > >>

admin:
Nu am fost pana acum un fan al croazierelor. Intotdeauna m-am gandit ca sunt potrivite pentru cei de varsta a III-a, iar eu mi-am propus sa nu fiu niciodata in acea categorie.  ::) :)  Dar vad ca imi prieste. Confort, mancare buna, locuri indepartate accesibile destul de comod. Iar daca pregatesti din timp si cu atentie programul de optionale nu este nici scump...

Pe vas am vazut o multime de tineri, chiar langa masa noastra erau doi "just married". Veselie, lumea danseaza, face plaja, se distreaza in baruri, cluburi si cazino. Iar seara sunt spectacole de revista si petreceri. Ce-ti trebuie mai mult?

Curatenie luna, camerista intra de 3-4 ori pe zi in cabina, ai zilnic programul tiparit pentru a doua zi, tot conforul pentru o calatorie...Mancare 24/24 multa si variata, bautura, cafea la discretie...

Discutam cu cineva care sta in Germania si imi spunea ca tot mai multi germani prefera sa plece in croaziere decat sa cumpere destinatii care devin din ce in ce mai scumpe si aglomerate. Sunt linii de croaziera care au vandut deja toate locurile pe...2019, este nevoie sa rezervi cu minim un an inainte, mai ales pentru un grup...

Apusurile si rasariturile in ocean sunt de-a dreptul fantastice si am facut tot posibilul sa fiu acolo, pe punte, in fiecare zi, la fiecare dintre ele...Imi placea sa privesc la cei care-si faceau plimbarea de seara, cum se pierdeau incet incet in ceata serii...Iar frenezia primelor raze era atat de tonica...

Planuim deja, la sugestia lui Dadus, pioniera excursiilor Singles Camp, sa ajungem anul viitor cel putin in inca o croaziera in Caraibe...asa mult ne-a placut.  :)

Am strans pentru voi o multime de fotografii, sa vedeti cam cum e viata la bord...

Pentru ca fara Bon Voyage aceasta calatorie nu ar fi fost posibila, incep cu o imagine sugestiva...

admin:

admin:

admin:

admin:
Prima oprire a vasului de croaziera a fost in Jamaica, in Montego Bay, al doilea mare oras de pe insula. Dupa ceva cautari reciproce m-am intalnit cu ghidul nostru: Eugene, un tip scolit in Germania, in Academie Militara, vorbitor de 4 limbi straine si reprezentant al Jamaicai la Targul International de la Berlin. Acolo ne-am intalnit, acolo l-am cunoscut. Un tip cazon, calculat si foarte atent. La grup dar mai ales la Ann, pentru ca a venit insotit de o fata ce era in...prima ei zi ca ghid! O simpatica si jumatate! Ne-a cantat, ne-a povestit intruna, chiar si atunci...cand nu era ascultata... :-[ :) Am ascultat de sugestia lui si dupa ce am anuntat excursia am adaugat Konoko Gardens&Falls, un loc absolut minunat. Drumul pana acolo a trecut prin zone atat de diferite! De la hoteluri de ultralux unde sosesc turisti adusi cu elicopterul din Havana sau din Kingston pana la mici asezari, create in locul coloniilor de sclavi ce lucrau odiniioara la plantatiile de zahar. Impresia generala: o tara verde verde, cu un potentail turistic enorm, dar corupta pana intratat incat uneori e nevoie de stare de urgenta sa se mai domoleasca spiritele. Pe toate cararile droguri usoare, a caror miros de izbea la orice colt. Apoi cafeaua Mountain Blue, care innebuneste pe toti turistii. Doar ca e atat de rara incat pe standuri gasesti doar fake-uri. 90% din productie pleaca pe bani grei in Japonia. Este o tara in care gasesti diamante ieftine, acum am aflat si eu dupa ce cineva din grup isi cumparase un inel superb. Dar sa nu mai dau atata din gura si sa va arat imagini. Incep cu Konoko Gardens...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă