Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Havana, Croaziera Caraibe si sejur Varadero 15 26 martie 2018
Claudette Andronic:
M-am inscris in aceasta excursie si am platit avansul. Acum sunt ingrijorata din cauza uraganului Irma care se pare ca a afectat Cuba. Aveti vreo noutate?
admin:
O excursie in Cuba, Jamaica, Mexic, Cayman implica din capul locului un grad de aventura. Eu cred si sper ca toata lumea care a reusit sa prinda un loc a inteles unde pleaca si ce inseamna aceasta calatorie. Suntem cu 7 luni inainte de aceasta vacanta si deja avem ingrijorari... :( Zona Caraibelor este expusa unor cataclisme, care pot afecta mai mult sau mai putin infrastuctura, hotelurile. Cum a fost si cu uraganul Irma. Dar cum nu plecam maine, nici poimaine, nu se pune nici cea mai mica problema ca Irma ar putea afecta excursia noastra. Iar pt la anul dupa cate am auzit nu este planificat nici un uragan. :)
Nu mai intervin pe acest subiect, sunt pe drumul dinspre Praga spre Islanda.
Claudette Andronic:
Cand mai aflam cate ceva despre aceasta excursie? Mai sunt doar 2 luni pana la plecare!!! :)
wonderland:
Pai, ce-ai vrea sa mai afli, din ce nu e scris deja?
Informatii organizatorice - sigur da Gigi mai aproape de data plecarii, fii sigura de asta.
Dar, da probabil simti si nevoia sa vezi ca-si fac simtita prezenta si alti participanti din grup. :angel: Asta nu mai depinde de organizatori. ;)
admin:
Claudette Andronic ultima oara, acum 7 luni erai ingrijorata de Irma, vad ca te-ai linistit cu ce s-a intamplat atunci, ai revenit insa acum ca mai este putin si nu sunt vesti. Trebuie sa intelegi ca lucrurile aici au o ordine si o prioritate, nu avem fizic cum sa fim prezenti pe 70 de topice...cu noutati. :) Lucram de la 6.00 la 21.00 sa finalizam programul de excursii 2018 (azi, duminica la 6.00 lucram si eu de aici si Samiza din agentie... :-[), astfel incat lumea sa stie cand trebuie sa-si ia liber, functie de alegeri. Asta era prioritar si la asta se lucreaza acum. Pregatirile secundare pentru excursii se fac in paralel, dar afectand mai putin pt asta si considerand cat mai este pana la fiecare. In Cuba ajungem peste 2 luni, pt noi este mult... ::) Pt cineva care asteapta stiu, mai putin. :)
Dar pentru ca sunt aici, scriu cate ceva. Le spuneam celor care au fost la Revelion impreuna cu mine, ca urmeaza ca in primele doua saptamani ale anului o sa ma ocup de partea de excursii optionale, astfel incat sa nu fim nevoiti sa le cumparam de pe vasul de croaziera, unde sunt de 3 ori mai scumpe. Cererile de rezervare sunt trimise astept raspunsuri si cand vin o sa primiti fiecare inscris cate un Email, la care trebuie sa-mi raspundeti care dintre optionale doriti sa bifati. O sa achitam o parte, nu tot, restul platim din mana acolo, strangad banutii pentru fiecare excursie optionala in parte. O sa le gasiti curand descrise pe forum. Dar asa cum spuneam, la timpul lor...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă